07/22/17 06:16
(http://www.clubz.bg/)

Борисов изхвърли шеф от АЕЦ, гаврил се с полицаи

Във връзка с разпространен видеоматериал премиерът Бойко Борисов разпореди на министъра на енергетиката Теменужка Петкова да извърши проверка по случая с непристойно поведение на служител на АЕЦ „Козлодуй“, съобщават от пресцентъра на Министерство на енергетиката.

В рамките на вчерашния ден случаят бе проверен и след докладване на премиера бе взето решение за отстраняване на Пешко Караджов от поста началник на отдел „Физическа защита“ в атомната централа.

До това решение се стигна заради проявено от него неприемливо поведение към служител на МВР в град Козлодуй. Действията се развиват в края на месец февруари тази година в рамките на служебния кабинет, но действия по отстраняване на лицето тогава не са били предприети.

Тогава патрул на РПУ.Козлодуй спира приятелят на Пътен полицай спрял за проверка автомобил през месец март, който бил шофиран от приятел на Караджов. При проверка за алкохол дрегерът отчел 1.2 промила. Полицаят съставил акт, а потърпевшият шофьор се обадил на Караджов за помощ, с когото до скоро разпивали.

„Аз тебе ще те сирна до земята. Ти утре няма да бъдеш полицай.“

Енергийният пазач, който очевидно фъфли, пъров започва с добро, с "Кво ше пиеш сега".

После обаче заплашва да „увòлни” полицая от районното управление още утре , нарича го „педе**с голем” и „смотльо”.

Видеото беше качено в YouTube  и фейсбук от Цецо Благоев – също полицай от Козлодуй.

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване