07/25/17 13:44
(http://www.klassa.bg/)

Авторите на Деспасито гневни на президента Мадуро

 Авторите на глобалния хит "Деспачито" обвиниха президента на Венецуела Николас Мадуро, че използва песента си за политически цели, съобщава БиБиСи, цитиран от София прес.

Президентът  представи променена версия на песента по време на седмичното си телевизионно предаване в неделя.
Преработените текстове прокламират плановете му за спорна нова гражданска асамблея, която ще бъде избрана в неделя, за да пренапише Конституцията.
Пуерториканските звезди Луис Фонси и Деди Янки го нарекли не реагираха добре на този акт на президента.
Луис Фонси написа в социалните медии: "В нито един момент не бях попитан, нито пък разреших използването или промяната в текста на Деспасито за политически средства и още по-малко в средата на опустошителното положение на Венецуела. Страна, която толкова обичам.
"Музиката ми е за всички, които искат да я слушат и да я ползват, да не се използва като пропаганда, която се опитва да манипулира волята на хората, които плачат за свободата си", добави той.

Деди Янки написа: "Това, че нелегално подхождате към песен [Деспасито], не се сравнява с престъпленията, които извършихте и извършвате във Венецуела", пише той. "Вашият диктаторски режим е шега не само за венецуелските ми братя, но и за целия свят".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване