07/27/17 13:46
(http://www.klassa.bg/)

Мястото на мюсюлманските жени не е само в кухнята

 

Дори и в тънките 65 страници, книгата The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind Blowing Sex представлява наръчник за мюсюлманки, търсещи удовлетворителен любовен живот.

Книгата започва с основите - уроци по целуване, изпращане на мръсни текстове и значението на любовната игра, пише изданието Scroll, цитиран от СофияПрес. След това идват глави за сексуални позиции, душ секс, робство и мазохизъм.

"Това е най-добрият начин да промените сексуалния си живот", казва авторът, който пише под името "Ум Муладхат".

Ръководството за сексуален живот на Muslimah,  публикувано в средата на юли, е описано по различен начин като новаторска стъпка. Авторът говори за ислямската вяра и твърди, че един чист мюсюлманин не може да бъде мръсен в леглото. В нея е включено посланието, че мюсюлманките трябва да се радват на сексуален живот.

"Можете да бъдете чисти като сняг и все още да сте мръсни в леглото", казва ръководството. "Това, което е забавно (по-тъжно) е, че много по-млади мюсюлмани смятат, че жени имат скучен сексуален живот и никога не се осмеляват за новаторски и различни неща".

Ръководството разкрива безброй начини за ангажиране на партньора и съдържа списъци с около 100 пози .

"Някои двойки никога не излизат извън мисионерската поза. Ако това е, на което вие двамата се наслаждавате, това е много добре! Но не всяка двойка иска да го повтаря всеки път. "

Според Муладхат халалът има някои ключови правила: избягвайте анален секс, проникващ секс по време на менструация и секс извън брака. Порнографията също е забранена - "порното е лъжа", пише тя, "порно е един от най-лошите начини да научиш за секса".

Муладхат израства в практикуващо мюсюлманско семейство, но сексът за нея никога не представян като нещо мръсно, нито като нещо, за което трябва да се срамува. "Ислямът не критикува секса, не го вижда като нещо мръсно мръсно. Бях научена, че сексът е нещо между съпруга и съпругата. Извън брака, да, човек трябва да се чувства виновен, ако му се отдаде. Вътре в брака обаче е нещо, за което се наслаждаваме. "

Според критиците

В интервю за "Гардиън" Шайста Гохир, председател на мрежата за помощ Мюсюлманската жена (Великобритания) заяви: "Аз подкрепям жените да говорят относно секс. Защо не? Говоренето за секс в исляма не е ново, а и учените подчертават значението на сексуалното удоволствие за жените, което включва съвети за мъжете, за да се гарантира, че това се случва ".

Муладхат споделя преда " Huffington Post", че е получила писмо от мюсюлмански лидер, който планира да разпространява копия от книгата  на двойки, които са преминали предбрачни консултации. "Той специално спомена, че отдавна е чувствал нуждата от книга, която да говори откровено за секса в брака, без да е толкова ясна, че граничи с профан или толкова скучна, че стана безполезна. Единствената му критика беше, че иска да разбере защо книгата е фокусирана само върху мюсюлманките, а не и върху мюсюлманските мъже. "
СофияПрес

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване