07/27/17 08:34
(http://offnews.bg)

Неймар нанесе първа загуба на Ман Юнайтед

Неймар тук, Неймар там. не е ясно къде ще играе бразилецът след 10 дни, но засега е в Барселона. И бележи.

Бижуто вкара единствения гол за каталунците при успеха 1:0 над Манчестър Юнайтед. Това беше първа загуба на английския гранд в подготовката. Иначе мачът предложи куп положения на 80 хиляди зрители по трибуните на стадион "ФедЕкс фийлд" в Лендоувър, щата Мериленд,

Треньорът Ернесто Валверде заложи на звездното трио Меси - Суарес - Неймар още от първата минута. Сред титулярите на "червените дяволи" бяха Ромелу Лукаку, Маркъс Рашфорд, Пол Погба и Хенрик Мхитарян.

В 31-ата минута Де Хеа бе безпомощен при завършващия удар на Неймар, който се възползва от грешка на Антонио Валенсия в наказателното поле и от близко разстояние вкара третия си гол в първите два мача на Барселона от Интернешънъл чемпиънс къп.

Ман Юнайтед бе изместен от първата позиция в класирането на американския турнир именно от Барселона. Тимът на Валверде вече има актив от 6 точки, с една повече от "Юнайтед", който вече приключи участието си в надпреварата.

най-доброто тепърва предстои! В последен трети двубой Барса ще срещне Реал Мадрид. Мачът ще се играе в Маями на 30 юли.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване