07/28/17 12:33
(http://www.clubz.bg/)

Принц Уилям спаси ранена жена при последната си смяна като пилот

Принц Уилям спаси жена, блъсната от полицейска кола, по време на последната си смяна като пилот на Въздушната спешна помощ на Източна Англия. Жената е била тежко ранена, а херцогът на Кеймбридж я е транспортирал до болница с хеликоптер, съобщава Би Би Си.

Служителите на Въздушната спешна помощ отговарят на сигнал за изчезнала жена след катастрофа в четвъртък вечерта. Принц Уилям и екипът на пилотирания от него хеликоптер се отзовават и откриват тежко ранена жена, която е транспортирана в болница.

Все още не е потвърдено дали тя е изчезналата при катастрофата. 

"Екипажът на Въздушната спешна помощ на Източна Англия, в който снощи беше включен Уилям, се е отзовал на сигнал за инцидент южно от Норуич, при който има ранен от пътнотранспортно произшествие. Пациентът е стабилизиран на място и е изпратен в болница "Адънбрук" с тежки травми на главата", заяви говорителят на организацията.

Вторият в линията на наследяване на британската корона се отказва от службата си като пилот във Въздушната спешна помощ на Източна Англия, за да поеме повече задължения в двореца, които кралица Елизабет и баща му принц Чарлз трудно изпълняват.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване