07/29/17 10:08
(http://www.clubz.bg/)

Трагедията в "Лаута". Версия 1.0 - самоубийство

Работи се усилено по изясняване на случая със смъртта на 43-годишния бизнесмен в парк „Лаута“ в Пловдив, заяви пред "Фокус" директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар Атанас Илков.

По думите му разследването е в активна фаза, като версията, че мъжът се е самоубил остава в първите редици. Според Илков се работи усилено и по версията за убийство. Директорът на Областната дирекция на МВР посочи, че продължават разпитите на близки и познати на загиналия мъж в парк „Лаута“. Няма заподозрян или задържан, не е намерено и оръжие. Взети са записите от всички камери в района на парк „Лаута“ в пловдивския квартал „Тракия. Сред тях има такива с висока резолюция на картината, но има и записи с по-некачествено съдържание.

„Всички те се проучват. Продължава събирането на информация по случая“, заяви старши комисар Атанас Илков. Той не потвърди информация, публикувана в редица медии, за намерено предсмъртно писмо на 43-годишния бизнесмен Данаил Божилов. "Работим основно по версията самоубийство. Не мога да коментирам дали има предсмъртно писмо, защото още тече разследване", каза още Илков 

43-годишният бизнесмен Данаил Божилов бе открит мъртъв в парк „Лаута“ в пловдивския квартал „Тракия“ на 26 юли. Случайни минувачи са открили трупа на мъжа. По информация на полицията, той не е криминално проявен.

Остава открит въпросът за пистолета, с който е бил убит или пък се е самоубил бизнесмена. Дали е откраднат от случаен минувач или от пристигнал на местопроизшествието полицай?

Публикувана на 07/29/17 10:08 http://clubz.bg/56729-tragediqta_v_lauta_versiq_10_samoubijstvo

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване