07/30/17 06:02
(http://www.clubz.bg/)

"Който е решил да става депутат, да свикне да бъде псуван"

Снимки 2 На тази дата тома биков

Депутатите, не само в България, служат за това да бъдат псувани, да се излива върху тях негативна енергия. Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Така той коментира ниското доверие в парламента.

"Който е решил да става депутат, трябва да свикне да бъде псуван. Да поема такъв тип критики", каза Биков.

Според него това е един вид отдушник за обществото.

Биков изтъкна успехите на настоящото правителство, като наблегна на прогнозите за над 3,5% икономически растеж и повишаването на кредитния рейтинг на България.

"БСП като опозиция няма как да бъдат доволни. И тяхната превъзбуденост в последните 1-2 месеца не спомага за добрата публична среда. Измислят си най-различни неща, гледат да извадят вътрешното си напрежение навън. Те не могат да различат предизборна кампания от следизборна ситуация. Не могат да разберат защо спечелиха президентските избори и загубиха парламентарните", коментира Биков.

И даде своето обяснение за това. Според Биков Румен Радев е бил изключително обран в своята кампания, докато лидерът на БСП Корнелия Нинова е била хиперактивна по време на парламентарните избори.

Биков коментира, че предложенията на БСП за промени в законодателството и особено тяхната финансова обосновка е в стил "дайте да дадем".

Таско Ерменков (БСП) заяви, че неговата партия е единствената опозиция. Той коментира, че съдебната реформа в момента е мимикрия. Все пак призна, че "съдиите се оправиха", но допълни, че прокуратурата се е капсулирала още повече.

"Тези, които са обичали суджук, сигурно ще го намразят. Тези скандали се гледат само на повърхността. Въпросът е кой е бил онзи, който е направил г-н Боршош свещена крава, каква е била атмосферата в Добрич, за да се случва това. Има дълбоки корени".

Така Ерменков коментира актуалните политически скандали.

Юлиян Ангелов ("Обединени патриоти") заяви, че от БСП се държат така, все едно никога не са участвали в управлението на държавата.

"БСП онзи ден се събужда, те са чисто нови, със свежи идеи, при положение, че 4-5- пъти са управлявали. Патриотите за пръв път участват в управлението на държавата", каза Ангелов.

Той изтъкна, че социалистите не са спазили правилото за 100 толеранс към правителството, с което са показали ниска политическа култура.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване