07/30/17 11:27
(http://www.klassa.bg/)

Най-луксозните вили на Бали

 Индонезийският остров Бали е пълен с невероятни контрасти - скромни домове и черни пътища съжителстват с богато декорирани индуски храмове и луксозни курорти. Естествената природна красота изобилства от плажове и скалисти брегове, където вълните на Индийския океан се бият в скалите, а буйната джунгла е пълна диви животни и оризови масиви, пише economic.bg.
 
Тези луксозни вили в топ курортите на Бали съчетават най-доброто от двата свята.
 
Вила с 3 спални в Мандапа, Ritz-Carlton Reserve, Убуд
 
 
Открит през 2015 г., Мандапа е най-зашеметяващият нов курорт в Убуд. Фоайето е кацнало на скала с изглед към имота, така че веднага щом влезете, очите ви се отправят към панорама от буйни градини, оризови тераси и вили с изглед към река Аюнг. По дизайн на Джефри Уилкс, курортът съчетава елегантна модерна архитектура с традиционни балийски детайли. 
 
 
Просторната вила с три спални е уникално дизайнерско произведение, с картини на местен художник, възглавници батик, бродирани покривала за легло, мебели от издълбан тик и модерни полилеи. Може да почивате в просторната дневна или край частния басейн. Има също така и остъклено студио, голяма кабина край басейна, напълно оборудвана кухня и стая за процедури за масажи. Цената е от от $4 806 на ден.
 
AYANA Villa в AYANA Resort, Джимбаран
 
 
Най-големия курорт на Бали е като детска площадка, изпълнена с буйни дейности, в крайбрежното село Джимбаран на западното крайбрежие на острова. Гостите могат да се глезят, избирайки между 18 ресторанта (включително нов бар на плажа), 11 плувни басейна, най-големия акватоничен хидромасажен басейн в света и Spa on the Rocks, където можете да се отдадете на 2,5-часово лечение, включващо диамантен прах. 
 
От 78-те вили най-луксозната вила с три спални е 32 932 квадратни метра, като се състои от голяма дневна с трапезария, кухня, три спални, три бани, басейн и градини. Проектирана от фирмата WATG от Калифорния, вилата разполага с антики и красиви мебели, издълбани с флорални мотиви в традиционния балийски стил Цената е от $8 800 за ден престой.
 
Вила с 3 стаи в Амандари, Убуд
 
 
Когато отваря през 1989 г., Амандари е туристически курорт в Убуд, който тогава е бил неразвит град в джунглата. Австралийският архитект Петер Мюлер построява курорта като балийско селище с 32 апартамента и вили, започващи от централен открит павилион, включващ лобито, ресторанта, магазина, библиотеката и басейна. 
 
Вилите са минималистични, но топли, благодарение на използването на тиково и кокосово дърво, ратанови столове, бамбукови покриви, екрани в японски стил и външни вани. 
 
Вилата с площ от 7 410 квадратни метра с три спални се придържа към формулата „близо до основите”. На снимката е един от само два апартамента в комплекса с телевизор и е бил домакин на знаменитости като Кейт Мос. Цените започват от $3 250 на ден.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване