07/31/17 09:22
(http://www.clubz.bg/)

Журналистът Иво Никодимов излезе от болницата

Журналистът от БНТ Иво Никодимов вече е изписан от Военномедицинска академия. За това съобщи самият той в профила си във фейсбук:

"Вече съм изписан от Военномедицинска академия - ВМА!

Благодаря на целия екип на тази болница. На лекарите в реанимация, които в първите часове положиха всички необходими грижи за мен. Благодаря на д-р Катя Асенова и проф. Венцислав Цветков за перфектната операция и лечение в Клиниката по УНГ на Военномедицинска академия - ВМА.

Благодаря на полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, началник на Военномедицинска академия - ВМА за професионалното и приятелско отношение. Благодаря на Соня Колчакова, която всеки ден ми правеше компания. Благодаря и на всички Вас, приятели за подкрепата и загрижеността, която ми оказахте. Голямо благодаря!"

 

Преди няколко дни Никодимов бе нападнат и пребит от трима души в Борисовата градина. Самият той разказа, че нападателите му не са казали нищо и не намира друга причина за нападението освен агресията, която витае в обществото.

Публикувана на 07/31/17 09:22 http://clubz.bg/56775-jurnalistyt_ivo_nikodimov_izleze_ot_bolnicata

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване