08/01/17 06:39
(http://www.klassa.bg/)

Британци направиха Bentley, вдъхновено от яхтите

 Уникалният кабриолет Galene Edition ще бъде произведен само в 30 броя
 
В разгара на лятото около скъпите яхти винаги има луксозни коли. Това прекрасно знаят и британците от Bentley, които не пропуснаха и през този топъл сезон да зарадват богаташите с поредното бижу на четири колела. Най-новият модел на Bentley е четириместен кабриолет Continental GT V8 Convertible, чийто дизайн е вдъхновен от яхтите. Лимитираната серия от само 30 екземпляра носи името Galene Edition и е разработена от ателието Mulliner, съвместно с британския производител на лодки Princess Yachts. Специалната серия Galene Edition на откритото Bentley Continental GT V8 комбинира луксозния кабриолет с най-красивите елементи на морския стил на живот. Основният цвят на автомобила е ледено бяло (Glacier White), докато някои контрастни елементи от каросерията са издържани в синьо (Sequin Blue).
Основният цвят е ледено бяло, а някои контрастни елементи от каросерията са издържани в синьо.
Основният цвят е ледено бяло, а някои контрастни елементи от каросерията са издържани в синьо.
Мекият сгъваем покрив е решен в тъмносин цвят, напомнящ на плата за сенниците на яхтите, а 21-инчовите джанти са с дизайн на перки. Салонът на Bentley Continental GT V8 Convertible Galene Edition е тапициран с кожа в светли и кафяви тонове със специални шевове. Декоративните панели са в цвета на каросерията. Клиентите могат да си поръчат ръчно изработена картина илюстрация на яхта върху арматурното табло. На подглавниците има бродерии, като всички поставки са тапицирани с алкантара. Праговете на стъпалата и подът на багажника са покрити с орехово дърво, а воланът е издържан в класически състезателен стил. Под предния капак на откритото Bentley Continental GT V8 Galene Edition се крие 4,0-литров V8 битурбо бензинов двигател с максимална мощност 507 к.с. и въртящ момент 660 Нм.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване