08/02/17 06:28
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 2 август, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Видими и невидими сили ще ви подкряпят в днешния ден, ще помагат на проектите и деловите ви задачи и ще ви водят към печеливши връзки. Заемете се с благоустройството на дома и офиса. До вечета може да изкачите висок връх в кариерата, да подпишете изгоден договор и да получите покана за делво или състезателно участие. Събуждат се регенериращи сили в организма ви, а това ще помогне да разрешите проблем, който отдавна ви тегне на плещите. Пасивността ще ви разболее, действайте и си гонете интереса.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Предприетото днес и утре ще донесе късмет и благополучие на дома и семейстото ви. Започнете строежи и ремонти, направете първа копка на нов обект и проект, който ще помогне на вас и на децата ви да живеете по-добре. Ако подкрепите и някой друг в пътя му напред в петък ще получите неочакван подарък от съдбата. Препоръчва се активен отдих с повече физическо натоварване. Енергията ви блика като фонтан, канализирайте я в правилната посока и ще дочакате придобивки. Неприятностите бързо ще се забравят.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Не правете нищо, което може да засегне неблагоприятно семейството и рода ви в частност. Разправиите и скандалите са лош знак и разболяват. Смирете амбицията, опитайте да разделите неделимото преди и да се разберете с родата по имотни и наследствени въпроси. Привлечете тези, които сте отблъснали прибързано. Пасивността е нежелателна, но с нищо амбициозно не бива да се занимавате. Не се претоварвайте, започнете диета до пълнолунието.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден, в който всеки може да намери тайни и явни източници на сила, средства и ресурси, да отхвърли работа и ангажименти, които са се натрупали във времето. Работете повече в своята градина, за благополучието и просперитета на семейството и близките. Денят се свързва с родовата карма, с възможноста да се прекратят семейни войни и вражди, да се обединят общите интереси и да се гонят общи цели. Добре е да се започнат ремонти на фомилен имот. Помогнете и на децата да се обзаведат с жилище.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

Задвижете базови проекти, особено такива, които са свързани с ремонти, строежи, разрешителни за ползване и реконструкция на определени обекти. Денят е високо енергиен. Не пропускайте нито една възможност да се внедрите в нова среда и на престижна позиция. Ще намерите нови ресурси и източници за развитие на амбициозните си проекти. Направете подарък, трикратно ще ви се върне. Не се претоварвайте. Лъвът е шефът, който трябва да организира деловата част, работата и нещата, а не да работи вместо подчинените.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Затрупани сте с ремонтни, строителни и довършителни дейности и не виждате перспективата напред. Ще ви е трудно. Налага се да се разделяте с част от миналото си. Ще се преместавате, ще се пробвате в нови полета на опитност и ще променяте стереотипите си на работа и живот, което ще е доста мъчително. Не правете нищо на всяка цена. Може да си докарате болестен проблем с прекалено натоварване и амбиция. Ден на високите енергии и на нормативите, които ще е трудно да покриете сами.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре имате повече свобода на действие и възможности да постигнете най-доброто за вас в една трудна ситуация на избор. Мислете повече за дома и семейството, за всички подсигуряващи фактори, които ще помогнат на вас и на децата да се устроите по-добре в нов дом или работно помещение. Препоръчват се освежиелни ремонти или базово строителство. Ден на фундамента. Всичко трябва да се прави здраво, за да издържи проверката на времето. Представете се ярко това, което искате да постигнете и ще го имате.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Опитайте да постигате важните неща с дипломатичност и такт. Днес не се препоръчва пасивност, но и прекалената активност е вредна. Направете някому подарък и ще го спечелите за проектите, за които ви трябва финансова подкрепа и покровителство. Ден за медитация над собствената карма и тази на рода с цел изясняване на бъдещето. Ако ви предстои генерална промяна в живота посъветвайте се с родители и роднини. Нека няма тайни вътре в семейството, за да получите адекватна защита в труден момент.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Сменете тактиката. Денят изисква активна самозащита, а не нападение. Подготвени са ви капани, конкуренцията чака удобен момент да ви отстрани от пътя си. Следвайте предварително избрания и съгласуван с близки и партньори път. Не се колебайте да споделите затрудненията си с родителите. Те единствени няма да ви предадат и подведат. За утре следобед не планирайте важни делови разговори и публични изяви. Трудно ще овладете и прикриете комплексите си. Някой ще се възползва от нерешителноста и неувереноста ви.

РаботаР-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Пред вас са два дни на опипване на почвата, на проучване и напасване на новите изисквания на момента. До края на седмицата ще получите чаканата подкрепа, документ или разрешително. Днес може да се доберете до тайни и явни източници на сила. Търсете си правата и си гонете интереса. Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Помислете за семейните традиции и тръгнете в посока на укрепване на родовите връзки. Може да се започнат ремонти на общ имот. Подреждате дома и офиса по нов начин.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Изискването на деня е всичко да се прави по възможно най-дипломатичния и съгласуван със семейството и роднините начин. Не забравяйте, че Марс ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Няма как, трябва да се съобразявате с авторитетите, от които зависите. Преди да започнете каквато и да било дейност, ремонти или строежи набавете си нужните документи и разрешителни, вземете съгласието на роднините и чак тогава задвижете нещата. Не е ден за пасивност, обезпечете и финансово сериозните си начинания.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не предприемайте утежняващи и тежки за изпълнение начинания. Днес и утре не се претоварвайте, почивайте повече, защитете интересите на роднини и близки. Семейството се сплотява поради обща кауза или проблем, който не търпи отлагане. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока, не се стопирайте. Ще изникнат неочаквани прегради и проблем, койте няма да търпи отлагане. Ще имате два дни за решаването му. Не поемайте допълнителни задачи, не замествайте колега.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е двойка идваща от 11-числото на духовността. Ще е трудно да напасвате материалните интерси и изискванията на околните на желанията на душата си. Ще се налага да се съобразявате с някой, който не се съобразява с вас. Решете по най-бързия начин семейни проблеми и приключете водените дела. В края н годината ще бъдете в неблагоприятна юридическа позиция.

Родените днес ще разполагат със стабилна материална база и с подкрепата на фимилията. Ще бъдат стожери на семейството, пазители на ценностите на миналото и на рода. В тяхно присъствие другите ще се свиват и притесняват.

Заченатите днес ще са тясно свързани с кармата на страната, ще получават подкрепа от предците си, ще наследят семеен бизнес и дарба.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване