08/03/17 19:52
(http://www.clubz.bg/)

ПСЖ обяви Неймар за свой, "Барселона" получи 222 милиона евро (ВИДЕО)

От втория опит "Пари Сен Жермен" плати 222 милиона евро на "Барселона" за Неймар. И обяви бразилеца за свой на официалния си сайт и във всички профили в социалните мрежи.

 

 

По-рано тази вечер парите са преведени от адвоката на футболиста Хуан де Дио Креспо в банкова сметка на каталунците.

222 млн. е откупната цена, записана в договора на Неймар с Барса.

Каталунците потвърдиха за превода с официално съобщение и оповестиха, че случаят е даден на УЕФА, от която се очаква да се произнесе по сделката. Последната надежда на "Барселона" е, че европейската футболна централа ще блокира трансфера, като се позове на финансовия феърплей, спуснат от самата нея.

По-рано днес същият адвокат занесе чек, на който пише 222 милиона евро в испанската футболна лига, която отказа да го приеме заради "неясния произход на парите". Също така "Пари Сен Жермен" обяви, че ще поиска от ФИФА временно да разреши на Неймар да играе за отбора докато всички казуси бъдат разрешени.

Очаква се техничарят да бъде представен грандиозно и помпозно в петък в Париж. Той вече е минал медицински преглед и е пристигнал във френската столица. Ще получава по около 45 милиона евро на сезон за 5 години, което ще го направи най-скъпоплатения футболист на планетата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване