08/05/17 17:43
(http://www.clubz.bg/)

"Левски" падна унизително от "Верея"

Пред погледа на собственика си Спас Русев "Левски" допусна срамна загуба в четвъртия кръг на Първа лига - 0:2 като гост на "Верея" (Стара Загора). Домакините отбелязаха и двете попадения преди почивката, когато страничните съдии допуснаха груби грешки.

При иначе красивото попадение на Георги Андонов в 3-тата минута имаше засада. Бенгюзов направи 2:0 в 29-ата минута.

Малко след това "сините" отбелязаха гол чрез Димитър Пиргов, неправилно незачетен за засада, каквато нямаше.

След почивката не паднаха нови голове. "Левски" бе воден от един от помощниците на освободения Николай Митов - Асен Букарев. Италианецът Делио Роси ще поеме тима в понеделник.

След срещата Букарев индиректно разкритикува ръководството на "сините", че не е дало достатъчно време на Митов и че той е станал жертва на необосновани амбиции за търсене на бързи резултати.

Наставникът на "Верея" и бивш футболист и треньор на "Левски" Илиан Илиев пък разкри, че ръководители на гостите са крещели на реферите по време на почивката. Според Илиев това е повлияло на съдийството след антракта.

Вчера "Берое" разби "Славия" с 4:1 насред "Овча Купел", а "Пирин" и "Черно море" направиха 1:1, като "моряците" за първи път от началото на сезона не спечелиха. По-късно тази вечер шампионът "Лудогорец" гостува на "Витоша" (Бистрица) на ст. "Васил Левски".

Очаквайте подробности.

Публикувана на 08/05/17 17:43 http://clubz.bg/56972-levski_padna_unizitelno_ot_vereq

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване