08/05/17 12:12
(http://www.klassa.bg/)

НОВО ЗВЕРСТВО! Таксиджия смля от бой софиянката Мира!

 Таксиметров шофьор от Петрич нападна младежи и със зверски удар с юмрук по главата прати мъж в болница със спукано тъпанче. Инцидентът се разиграл вчера около 15 часа, уточнява struma.bg. 
Мира Петрова от София пътувала с приятеля си Реджеб за Гърция. На ул. „Дунав“ в Петрич, шофирайки пежото си, тя подала мигач да отбие в посока Кулата. Жената обаче се забавила с маневрата, което изнервило чакащия зад нея с колата си таксиметров шофьор.  В момента, в който Петрова потеглила, засякла таксито. Петричанинът слязъл от колата и се нахвърлил върху жената. 
 
Приятелят й Реджеб скочил да я защитава. Заформило се меле и таксиметровият шофьор нанесъл няколко удара по главата на младежа. Двамата столичани се измъкнали и отишли във ФСМП – Петрич, където потърсили медицинска помощ. Там малко след тях пристигнал и петричанинът, който отново избухнал. Наложило се дежурната лекарка да се намесва, за да предотврати повторно сбиване между двамата мъже.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване