08/07/17 06:39
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 7 август, понеделник

 Овен 21 март – 20 април

Днес хората с болезнени амбиции ще кръстосат шпагите, а от всичко това ще страдат слабите и беззащитните. Предстои навреждащо на женското начало и тълпата пълнолуние с лунно затъмнение тази вечер. Смирете желанието за дрязги и разправии. Не се намесвайте в чужди игри и се постарайте да излезете от средата, която би ви използвала като таран за личните си амбиции. Може да си доставите краткотрайна радост и удовлетворение, но всичко получено днес ще е временно и ненадеждно.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

За родените около 5 май денят ще донесе повече проблеми, неприятности и конфликти. Изпълвате се с желание за конкурентни битки, търсите повод да направите забележки и да критикувате околните. Ще влезете излишно в разправии, които може да ви костват много повече от това, за което започвате спора. Смирете апетитите, не започвайте нищо ново и амбициозно, ако не искате да загубите пари и влияние. Ден на плътски изкушения. Спазвайте диета. Каквото се развали трудно ще се оправи. Очертават се проблеми с родители и деца.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят носи провокации, там където се съберат повече хора и се действа агресивно. Скандалите разболяват, рушат крехкия мир и равновесието. Предстои лунно затъмнение. Битките на светилата над нас ще се прехвърлят и на нашето ниво. Очертават се опити за провокации и намеси в работата ви. Не насрочвайте събрания. Не предприемайте нищо, което може да провокира колектива. Контролирайте вътрешния змей на желанията, който се опитва да овладее разума ви. Не е ден за подписване на нови договори.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не се поддавайте на болезнената си амбиция. Очертават се провокации и зарибяващи фактори, които ще настройват една група срещу друга и може да разпалят конфликти на различни нива. На работното място не предприемайте нищо важно и отговорно. Не подписвайте нови договори и не се дръжте авторитарно. Тенденцията е отношенията да излязат от рамките на добрия тон и да се обтегнат. На места ще избие и дълго сдържаната агресия. Не прекалявайте в исканията си, смирете апетита, спазвайте диета.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

В дните от лунното затъмнение тази вечер до слънчевото на 21-и много неща в живота ви може да се объркат. Родените около 1 август е добре да водят балансирана политика, да не си позволяват прояви на агресия към едни или други хора, групи и фактори в живота им. Този ден провокира болезнената амбиция и желанието да взимаш, да искаш и придобиваш на всяка цена и с всички средства. Бъдете сигурни, че ще платите висока цена за днешните си непремерени действия. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Преклонете главица, за да не пострадате при агресивни положения у дома и на работното място. Скандалите са лош знак и разболяват. Една малка искра ще предизвика пожари, които трудно ще се загасят. Внимателно дозирайте отношенията и не си позволявайте да правите забележки. Каквото се развали трудно ще се оправи. Дистанцирайте се от тълпата, която е настроена агресивно. Не яжте ябълки-плодът на изкушението. Късно вечерта ситуацията ще се успокои. Утрешният ден носи омиротворение, но на висока цена.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Запазете неутралитет независимо какво се случва. Отлагайте за следващите дни важните си срещи, дела и бизнес проекти, ако искате да получат положително развитие в бъдеще. Днес се отварят огромни апетити. Силните на деня се опитват да ограничат бунта на слабите. За грешка няма да има прошка. Внимавайте с храната. Добре е да спазвате диета. Сънищата ви от тази сутрин показват проблема, който утре трябва да се реши. Случващото се в момента ни разделя на жертви и победители. Не взимайте страна в спор.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят е тежък, опасен и рисков. Контролирайте апетитите си не само на работното място, но и в любовта и отношенията с околните. Може да се изпокарате с колектива, в който се изявявате и да настроите доста хора срещу себе си. Не бързайте да започвате нови инициативи. Ако отложите за сряда сключването на нови договори ще имате повече ползи и предимства. В момента група хора обединяват интересите си срещу вашите. Осигурете си защити, а не бързайте с нападението и конкурентните битки. Лош ден за изневери.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

След днешните битки няма да има победители, а само недоволни и нещастни хора. Увеличете дистанциите, не планирайте подписване на нови договори, особено ако чувствате тенденция към натиск и агресия. Лош ден за обвързване и съвместни инициативи. Негативни фактори и хора може да яхнат вълната на всеобщото недоволство и да търсят облага. Навлизате в тежък период. Важното е да не се намесвате в играта на другите и да не позволявате намеси в своята. Още тази вечер ще намерите начин да балансирате нещата.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на всевъзможни изкушения, особено в любовта. Увеличете дистанциите, не си позволявайте интимности на работното място и ходове, които може да станат обект на конкурентна атака. Не споделяйте нищо важно от работата и личния си живот и не се намесвайте в чуждия. Не насрочвайте преговори, не бързайте с подписването на новите договори. Вероятни са проблеми с документи и общи средства. Тече изнудваща и обсебваща програма, която ще обвърже нагативно всеки, готов да направи прибързан ход.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пълнолунието във Водолей е придружено от частично лунно затъмнение тази вечер. Аспектът може да донесе повече проблеми за родените около 5 февруари. Змеят на амбициите и желанията трудно се контролира. Може да се окажете въвлечени в игра, която не се играе по правилата. Бъдете сигурни, че ще платите за свои и чужди грешки. Оттеглете се, не започвайте нови инициативи. Изчакайте да отмине бурята и да се видят последствията. Не се включвайте в колективни инициативи. Тълпата е неуправляема.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днешното лунно затъмнение може и да не се окаже толкова тежко и проблемно за вас, но предстоящото на 21-и слънчево затъмнение ще донесе повече проблеми и рискове. Внимавайте и не започвайте дълготрайни проекти, които до две седмици може да зациклят и да ви костват много. Освободете се от натрапници и натрапена отговорност. Скандалите може да ви разделят с някого окончателно до дни. Защитавайте справедливи каузи, но не и на всяка цена. Днес апетитите са огромни, няма прошка за никого и за нищо.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Предстои ви преход в нова среда, към нова работа и нова любов. По някакъв начин миналото ще остане зад гърба ви и повече няма да се обръщате назад. Някой планира и устройване в чужбина. Ще ви е трудно да вземете решението за промяна, но до края на октомври трябва да го направите. След това правото и закона може и да ви попречат.

Родените днес са белязани от сянката на приближаващото лунно затъмнение. Това ще бъдат деца с огромни апетити и амбиции, които може да ги забъркат в опасни конфликти. Неблагоприятно за раждане около 20 ч. 30 мин.

Критичен ден за зачатие. Любов и ненавист се вкопчват в измамна прегръдка. За тези деца предстои постоянна битка със злото. В крайна сметка от тях може да излязат велики учители и посветени или още по-велики подлеци.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване