08/09/17 07:07
(http://www.clubz.bg/)

Да внесем и кметове - за Каварна най-добре да е от Русия

Тази сутрин в ефира на бТВ другарката Ставрева поднесе на зрителите поредната си екстравагантна идея. Тя предложи за казуса "Калиакра" да си внесем експерти от чужбина, които да извършат картирането на зона "Калиакра" и да съставят план за управлението й.

Следвайки тази новаторска линия, аз си мисля, че можем да започнем и внос на кметове, които да управляват нашите общини, като за Каварна най-подходящ в нашата ситуация ще бъде гражданин на Русия.

Очевидно е, че Ставрева е явно абонирана за гафове в национален ефир. Нека припомня, че в предишното си участие в същата телевизия, тя заяви, че Пежото с автографите е повредена общинска собственост (става въпрос за прочутото служебно пежо на Цонев от неговите мандати, което е нашарено с автографи на знаменитости, б.р.)

---

Бел. ред. - коментарът на Цонко Цонев е по повод участието на кметицата на Каварна Нина Ставрева пред бТВ и го препечатваме от фейсбук профила му с негово разрешение. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване