08/10/17 06:30
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 10 август, четвъртък

 Овен 21 март – 20 април

Денят е свързан с подражанието, с пасивното следване на нечии мисли, поведение и идеи. Това не бива да си го позволявате, ако искате да доминирате и водите в играта. На всички нива получаваме по заслуги. Направете жестове, с които да покажете отношението си към някого и нещо, да определите позицията си в дадена група и по даден въпрос. Изкажете мнението си, покажете, че сте в час с настъпващите промени на работното място и у дома. Каквото надробите днес, това ще сърбате утре. Изявете себе си, гонете си интереса.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на леденото огледало, на вледеняващите отношения, тъм където вече всичко е казано и виното е изпито. Предстоят промени, които е добре да започнете лично вие, а не да чакате живота или някой друг да ви принуди за това. Денят слага край на една илюзия, на дълъг период на мълчание и преглъщане на ситуации и отношения, които не ви удовлетворяват. Не отлагайте за утре това, което може да направите днес. Проведете уточняващи разговори. Опитайте да прокарате собствените си идеи, а не да се съобразявате с чуждите.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не позволявайте на вредни и агресивни мисли да повлияят на отношенията ви с околните, с колегите и подчинените. Днес бумерангът на личното ви отношение към другите ще се върне по най-бързия начин. Ще получите свидетелства за доверие или недоверие, ще бъдете отблъснати на едно място и привлечени към друго. Маските падат, трудно е да скриеш намеренията и помислите си, когото те гледат под лупа. Изказаните лъжи и неистини ще ви вкарат в капан от компроматни игри. Постъпете честно, ако искате честна ответна игра.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Предстои преобразяване, което сваля лустрото и ни показва в истинската ни светлина. Разчистете терена на двуличните и лъжливи отношения и привлечете в средата си само верни и доказани в годините хора. Време е за инвентаризация, ако искате до два месеца да направите силен и пробивен ход. Ще се събудите с чудесна идея или с решението на въпрос, който ви мъчи отдавна. Както постъпите, така и другите ще ви отвърнат. Околната действителност реагира болезнено на лъжите и завоалираните действия. Бъдете себе си.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на маймуната и на подражанието. Заобикалят ви хора готови да ви служат лицемерно, да следват пасивно мислите и постъпките ви, опитвайки се да отмъкнат някоя и друга троха от трапезата ви. Не споделяйте намерения и градивни мисли. Всичко може да се преобрази и представи в съвсем различна и вредна за вас светлина. Време е да се откажете от една илюзия, да подредите приоритети и отношения и да се дистанцирате от нехармонична за вас среда. В заложените днес капани утре ще намерите богат улов. Лъвът се готви за скок.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не позволявайте на вредни и разболяващи мисли да завладеят съзнанието ви и да насочат цялото ви внимание към отмъщение или провокативни действия спрямо околните. Това, което се случва в момента е външно отражение на ставащото в душата ни. И природата напоследък реагира агресивно на мислите на хората с поредица от бедствия. Всичко е свързано. Тенденцията е да виждаме нещата изкривено и пречупено през призмата на личния ни негативизъм. Опитайте да мислите и да се държите оптимистично.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Колкото и да е болезнено време е да се отървете от една илюзия в любовта или в бизнеса. Този ден ще ви помогне да осъзнаете положението си в обществото, да осмислите позициите, които имате или се стремите да завладеете. Не си правете криви сметки. Още утре ще имате проблеми с това, което днес отказвате да приемете, да коригирате или да пренасочите в правилната посока. Скритото и покритото ще се разкрие. Предстои компроматна атака, която ще ви принуди да поемете по нов курс, да смените подхода и тактиката.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

При вас в момента картинката се изяснява, отношенията навлизат в градивна фаза и всичко, което е било лъжливо и безсмислено ще остане в миналото. Ще се разкрият замислите на конкуренцията, ще бъдете подкрепени от неочаквано място и човек и позицията ви ще се стабилизира. Ден на преобразяване и отрезвяване. Получените информации ще позволят да видите по друг начин и в нова светлина отношенията си с тези, с които искате да се сближите или да скъсате. Ден за равносметка, утре капанът ще щракне.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Животът ни блъска по главата докато не си научим уроците. В този ден може да се отървете по един болезнен начин от старите илюзии и химери. Изтрезнявате в полето на връзките, виждате кой колко държи на вас и доколко ви оценява. Време е да направите промени, да излезете от отношения, които ви мачкат и потискат. До вечерта ще се случват събития изискващи бързата ви реакция в положение, което често се повтаря напоследък. Сменете тактиката, разрешете въпроса, не чакайте всичко да се оправи от само себе си.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Случващото се наоколо е отражение на ставащото в душата ни. Търсете начин да излезете от ситуация, която не търпи отлагане. Ако не вземете мерки утре нещата ще се влошат или ще трябва всичко да се зареже и да се тръгне в нова посока. Предстоят промени и преобразяване в живота и връзките ви. Направете ги лично, не чакайте някой друг да се намеси. В момента се залагат капани за наивници. Конкурентите ви готвят удар в гръб. Добре е да проведете разговори с шефове и клиенти преди някой да ги е настроил срещу вас.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на кривите огледала и още по-кривите сметки. Нищо няма да върви по план и график. Ситуацията и при вас ще се изкриви, ако сте се поставили в зависимост от неточни, неискрени и фалшиви хора. Не вярвайте на думи и сълзи, а на реалностите, които виждате и усещате със сетивата. Опитайте да се видите отстрани, да мислите и да действате максимално обективно. Може да видите за пореден път как ви лъжат и мамят и отново да си затворите очите. Така няма да може да се продължава дълго. Излезте от коловоза на нелоялните връзки.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес всеки ще получи награда за положените усилия и старания в миналото. Приемайте всичко случващо се като финал на дълъг период на изчакване, работа и любов. Може да получите ново професионално предложение или емоционалните ви връзки да прераснат в нова любов. Случващото се наоколо ще промени и вашите отношения и изисквания. Време е да си дадете сметка какво искате и от какво сте на път да се откажете. Глупаво е да лъжете сами себе си. Този ден разкрива истини, от които до момента сте бягали.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е единица. До края на октомври стартирайте подготвяната нова дейност или бизнес. След това юридически няма да сте толкова стабилни. Не пропускайте нито един шанс и предложение. Може да спечелите повече от допълнителните услуги, които ще извършвате, а не от основната си професионална дейност.

Родените днес ще помогнат за промяната и преобразяването на света. Тава са деца умеещи да ловят и осмислят тенденциите за бъдещото ни развитие. Ще се очертаят като лидери още на училищната скамейка. Старайте се да не вредите на амбициите и авторитета им.

Заченатите днес ще имат слабо здраве и слаби съпротивителни сили, но ще бъдат заобиколени от много грижи и любов. Ще отглеждате крехко цвете с артистични и музикални дарби.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване