08/13/17 10:24
(http://offnews.bg)

Диджей Станчо: Силата на звука в заведението се определя от апаратурата, не от мен

Нивото на шума в дискотеката в Слънчев бряг, където вчера бе арестуван диджей Станчо, се определя от самото заведение и неговата апаратура, не от диджея. Това обасни деджей Станчо пред Нова тв, недоумявайки все още защо е бил арестуван. 

Той заяви, че мястото, където би си потърсил правата, които спред него са нарушени след вчерашния му арест, е Международния съд по правата на човека и добави, че не може обаче за си представи да съди държавата, в която е изаснал. 

"Аз съм на 46 години, имам си мой патриотизъм за себе си, който явно е различен от този на г-н Валери Симеонов", каза диджеят. 

"Дойдох нормално да си свърша работата, около 1 без 15 часа нахлуха полицаите. В началото не разбрах какво се случва, но после разбрах защо са толкова агресивни, с тях беше техният шеф и зам. премиер Валери Симеонов. Заведението беше пълно с чужденци, учудих се, когато четирима полицаи се качиха на пулта при мен. Те викаха: Изключвай всичко на момента, на секундата. Попитаха и на кой е лаптопа", разказа арестуваният.

По думите на диджей Станчо, когато заявил че е ноговият лечен компютър, полицаите отговорили, че ще го изземат. Тогава диджеят заявил, че не може да позволи да изземат лаптопа му без съответните документи. 

"Тогава ще ти пишем акт за възпрепятстване на акцията", казали му полицаите и допълнили, че ще трябва и да го задържат. 

"Цял живот се опитвам в тая държава да заживеем по евростадарти, знам, че като не ти представят документи, не може никой да ти отнемат лична вещ", заяви Станчо. 

"Провалиха ми всички участия без да ми обяснят защо", допълни той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване