08/13/17 19:34
(http://offnews.bg)

Сексбомба надъха Манчестър Юнайтед за бой над "чуковете"

Руската сексбомба Виктория Лопирева се появи в Манчестър, за да подкрепи любимите си "червени дяволи" в дебютния мач за сезона в Премиър лийг срещу Уест Хам.

Лопирева е посланик на Мондиал 2018 и използва всякакви поводи, за да промотира събитието. От Юнайтед не останаха безразлични към гостенката и я приветстваха с "Добре дошла" чрез профила си в Туитър.

"Добре дошла, Виктория Лопирева. Надяваме се, мачът да ти хареса", написаха от Юнайтед. Малко по-късно Лопирева влезе и в съблекалнята на Юнайтед и публикува своя снимка от светая светих на "червените дяволи".

Лопирева нямаше от какво да е недоволна, тъй като Манчестър Юнайтед разгроми "чуковете" с 4:0, като над всички беше новото белгийско попълнение Ромелу Лукаку.

Той изигра мечтан официален дебют, като наниза първите две попадения и отказа Уест Хам да търси нещо в този мач. В края на двубоя влезлият като резерва Антони Марсиал и Пол Погба нанесоха двоен френски удар на гостите за крайното 4:0.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване