08/13/17 13:44
(http://www.clubz.bg/)

Тежка катастрофа: четирима загинаха при челен удар

Четирима са загинали при тежък инцидент на пътя Плевен - Ловеч малко след село Брестовец. Това съобщават от пресцентъра на МВР.

Сигналът за катастрофата е получен минути преди 15 часа. Веднага към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната и центъра за спешна медицинска помощ.

По първоначални данни, на второкласен път II-35, малко след село Брестовец лек автомобил с плевенска регистрация, движещ се в посока Плевен, е загубил контрол над управлението и се е ударил челно в автобус с пловдивска регистрация, пътувал в посока Ловеч. Вследствие на инцидента на място са починали четирима души, пътували в леката кола.

Няма пострадали пътници от автобуса.

Движението в участъка на инцидента се регулира от полицейски екипи. На място се извършва оглед, допълват от полицията.

В София пък кола се удари в автобус на градския транспорт в близост до метростанция "Обеля". Инцидентът е станал около 11.30 ч. В автомобила са били момче на 20 г. и момиче на 19 г. - момчето, което е карало, е в тежко състояние.

 9-годишно момиче и 58-годишна жена загинаха, а мъж е в тежко състояние след катастрофа при разклона за село Дибич на пътя Шумен-Карнобат.

При друга катастрофа на АМ "Тракия" са пострадали дете на 1 годинка и две жени съобщават от МВР.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване