08/14/17 09:19
(http://www.clubz.bg/)

Между 4 и 12 мача наказание грози Роналдо

Наказание между 4 и 12 мача грози Кристиано Роналдо, който побутна съдията Рикардо де Бургос Бенгоечеа по време на първия мач за Суперкупата на Испания между "Барселона" и "Реал" (Мадрид) късно снощи на "Камп Ноу".

Шампионите спечелиха с 3:1 като гости, а португалецът заби запомнящ се гол в 80-ата минута, но още в 82-ата бе изгонен заради втори жълт картон. Бесен от решението на Бенгоечеа, №7 го докосна и блъсна леко, след което се отправи към съблекалнята.

В дисциплинарния правилник на испанската футболна федерация е записано, че според тежестта на провинението санкцията за такава проява е минимум 4 срещи. 

"След като беше показан червен картон, футболистът ме бутна леко в знак на несъгласие с моето решение", така Бенгоечеа е описал случката в доклада си от първото дерби за Суперкупата. 

Медиите в Испания предричат 4 срещи наказание за Роналдо, което означава, че той няма да е на линия за реванша на "Бернабеу" в сряда и за първите три кръга от новия сезон на Ла Лига.

№7 видя жълтия картон в 80-ата, тъй като съблече фланелката си, хвърли я на земята и после демонстративно показа на публиката, имитирайки радостта на Лео Меси след гол в Мадрид миналата пролет, когато Барса спечели с 3:2.

Около 120 секунди по-късно Кристиано опита да симулира дузпа в наказателното поле на домакините, поради което съдията реши да го санкционира още веднъж. В 90-ата "Реал" вкара трети гол и грабна убедителна победа срещу големия си съперник.

Публикувана на 08/14/17 09:19 http://clubz.bg/57231-mejdu_4_i_12_macha_nakazanie_grozi_ronaldo

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване