08/14/17 11:53
(http://www.klassa.bg/)

Топдизайнерът Стоян Радичев с ексклузивно модно шоу в София

 Дизайнерът Стоян Радичев ще облече с най-новата си колекция кандидатките за титлата  Miss MAXIM Beauty Prix 2017. Събитието, на което бъдат представени негови официални рокли, ще се състои този четвъртък.

"Чувствам се щастлив от това, че създавам мода, че мога да работя нещо, което ми доставя истинско удоволствие. Най-голямата радост за мен е, когато чрез работата си правя хората щастливи. Любовта към модата и вътрешния порив за творчество, създаване на нещо ново, различно и красиво ме кара отново да се потапям в дълбините на неоткритото. Към всяка моя клиентка подхождам индивидуално, в зависимост от фигурата и личното излъчване, изисквания и идеи. В сватбените ми салони всяка дама може да намери подходяща за нея булчинска рокля, абитуриентска рокля, бална рокля или официална рокля", споделя дизайнерът Стоян Радичев.

Журито в конкурса ще оцени не само най-красивите, но и най-талантливите  млади дами, които пеят, танцуват, спортуват, образоват се и имат завидни качества.  Вече започна и гласуването за любимка на публиката. Тя ще бъде избрана в страницата на  Maxim Pool and Garden, където в оспорваната надпревара поведе бъдещата синоптичка Йоана Бончева, следвана от младата дизайнерка Стефания Иванова.

Домакинът на събитието ще бъде Maxim Restaurant and garden, който е разположен  в полите на Витоша на територията на бившия Дипломатически клуб в комплекс Глория Палас, основан през далечната 1962 г.
 Ресторантът, разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места в екологично чистия район на Горна Баня, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места.
Ресторантската част е разположена в 3- етажна сграда - на първия етаж е Тенис клуб с Кафе бар - там в края на май премиерът Бойко Борисов за поредна година спечели надпреварата във ВИП-турнира, в конкуренция с куп звезди от спорта, с бизнесмени и политици.
Комплексът разполага и с лятна градина с открита детска площадка, на втория етаж - основнатаресторантска зала със 180 седящи места и атмосфера, прилягаща на всеки претенциозен и изискан вкус. На третия етаж се разполагат ВИП залите с общо 42 седящи места.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване