08/24/17 09:43
(http://www.klassa.bg/)

Саудитски принц пръсна над 600 000 евро на ваканция в Турция

 62-годишният мъж прекарвал дните си на яхтата си Kingdom 5KR, която се намирала на котва в курорта. 86-метровата яхта преди това била собственост на Доналд Тръмп, който я продал на саудитския принц през 1991 г.
 

Саудитски принц пръснал над 600 000 евро по време на едноседмична ваканция в турския курорт Бодрум, пише Daily Telegraph.

 

Принц Алуалед Бин Талал бин Абдулазиз ал-Сауд, един от най-богатите мъже в кралството, пристигнал в курортния град на Егейско море с десетки членове на семейството си, служители и бодигардове. Частният му самолет пристигнал в града на 14 август с над 300 куфара, които трябвало да бъдат превозени с камион до хотела му, съобщава вестник Hirriyet.

 

62-годишният принц се отдал на страстта си да кара колело, като пренесъл 30 велосипеда и обикалял около крайбрежния град, придружаван от десетки охранители. Той пръснал близо 400 000 евро за подслон по време на пътуването, което включвало наемането на хотел до плажа, близка вила и няколко къщи.

 

Принцът прекарвал дните си на яхтата си Kingdom 5KR, която се намирала на котва в курорта. 86-метровата яхта преди това била собственост на Доналд Тръмп, който я продал на саудитския принц през 1991 г. Принцът се хранел с още 14 гости в Nusr-et Steak House. Явно доволен от храната си, той оставил бакшиш от близо 4800 евро.

 

Източник: Новини.бг

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване