08/27/17 07:53
(http://offnews.bg)

Конър Макгрегър издържа 10 рунда срещу Флойд Мейуедър

Флойд Мейуедър победи с технически нокаут в десетия рунд Конър Макгрегър в очаквания с огромен интерес двубой между двамата титани в Лас Вегас. Така американецът записа феноменална 50-а победа на професионалния ринг, докато звездата в смесените бойни изкусва Макгрегър записа горчив дебют.

Успехът на Мейуедър беше очакван от голяма част от специалистите, макар Макгрегър да даде сериозен отпор, а в първите три рунда дори владееше инициативата, което явно е било и част от тактиката на опитния американец. Активността на ирландеца му изигра лоша шега, тъй като той се изтощи, а Мейуедър чакаше търпеливо своя шанс и не го пропусна в десетия рунд, когато със серия точни попадение сериозно разклати Макгрегър, а реферът прекрати мача.

Огромният интерес към мача в САЩ доведе до срив на основни кабелни мрежи, като хиляди потребители останаха разочаровани от липсата на картина, въпреки че си бяха платили таксата от 100 долара.

“Поради огромния интерес, капацитетът на някои кабелни системи в страната е бил претоварен. Това е наложило те да бъдат изключени и рестартирани, но много потребители са останали без картина”, призна пред ESPN вицепрезидентът на "Шоутайм" Стивън Еспиноза.

Подобни инциденти не се случват за първи път около мач на Мейуедър. С технически трудности беше съпроводен и последният му мач срещу Мани Пакяо през 2015 година.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване