08/27/17 05:02
(http://www.clubz.bg/)

Флойд Мейуедър би с нокаут Конър Макгрегър (СНИМКИ)

Флойд Мейуедър би Конър Макгрегър с технически нокаут в 10-ия рунд на мача в Лас Вегас, противопоставил за първи път в историята професионален боксьор и боец от смесените бойни спортове.

Съдията на ринга в 20-хилядната зала T-mobile arena прекрати двубоя, тъй като звездата от ММА всеки момент щеше да падне при поредната ожесточена атака на Мейуедър.

В крайна сметка очакваното се случи, но ирландецът все пак заслужава добри думи, че издържа 10 рунда срещу Флойд, който отново се оттегля от спорта, непобеден вече в 50 мача. Той не бе играл почти две години и се завърне на ринга, за да излезе срещу Макгрегър.

Специалистите очакваха бърза и лесна победа за американеца още в началните рундове. Не се сбъднаха и заканите на двамата за нокаут още в първата част. Конър повтаряше, че ще убие своя съперник, който в месеците до сблъсъка му отвръщаше по-хладнокръвно.

Днес обаче той получи лекция по бокс в първия си мач.

Двубоят започна предпазливо от страна а Мейуедър, който демонстрира типичната си отлична защита срещу по-често налитащия Макгрегър. Чистите удари в първите рундове не бяха много.

Проблемите за ирландеца почнаха от 6-ия, когато 40-годишния Флойд взе да го налага и премина в настъпление, докато Конър видимо нямаше въздух. Седмият рунд премина по същия начин, а в осмия европеецът взе глътка въздух.

Че нокаутът е въпрос на време пролича в деветия, а в десетия вече нямаше какво да спре Флойд Мейуедър, все пак доказал огромната си класа срещу противник, по-млад с 11 години. След като седмици наред си разменяха обиди, провокации и закани, двамата все пак се прегърнаха в края.

Мейуедър заработи от шумно рекламирания сблъсък поне 300 милиона долара, а Макгрегър ще си тръгне от Вегас с около 100 млн.

Очаквайте още подробности.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване