08/28/17 15:27
(http://www.klassa.bg/)

Не вярвам на Националната лотария, както не вярвам и на Делян Пеевски!

sofiapress.com
 Продажбата на лотарийни игри, които са по своята същност хазартни игри и продажбата на така наречените лото игри, според българските закони се извършва на точно определени и обособени места места. Само че за Националната лотария законите не важат! И никоя българска държавна институция не реагира? Комисията по хазарта, например....По нашите закони е абсолютно забрането продаването на талони и залагането на лотарийни игри да се извършва в търговски обекти! Защо ли?...Ами защото някои хора се казват ...Делян Пеевски!!! Защо Еврофутбол например няма разпространение извън обособените от него пунктове?

В допълнение на предишния ми пост. Купувам си моя вестник "Тема спорт" почти през ден от Лафка. Там е страшно! Като започнеш от майки с колички с бебета, минеш през работници от различни фирми с "фирмно облекло", преминеш през домакини и малко възрастни жени и свършиш с пенсионери...Трагедия тотална! Всички пускат за различните джакпоти и купуват талони на Националната лотария. Безумие пълно и безвремие страшно! Чакам по 15 - 20 минути за да си купя един вестник! През живота си съм изтъркал не повече от 50 талона - като поне 30 от тях са били от спорт - тото и около 20 от Националната Лотария и от Лотария България. Не мога да разбера какво става с нас! Направо е страшно! И жалко, разбира се. И ще става все по-страшно и все по-жалко! Това би е българският народ? Май е това...Ама все още не вярвам!

автор: Любомир Чернев - https://www.facebook.com/profile.php?id=100001829211901&hc_ref=ARSZumf6GyrxYj8xp2s2OV-w6qTKBYhcD-vh6Y0bIrAFV5rvnr1GfY730-C-xRcw37A&fref=nf

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване