08/30/17 07:17
(http://www.klassa.bg/)

Дневен хороскоп за сряда, 30 август-ОВЕН Доста успешен ден, ТЕЛЕЦ В етап за стабилност и напредък

 Сряда ще бъде от дните с повече движение и динамика в делови аспект. Ще трябва да реагирате мигновено в няколко критични ситуации, но ако внимавате в обстановката около вас ще се справите.

Дневен хороскоп ОВЕН 

Доста успешен ден

            Разчитайки на личните си качества и на здравата база, върху която са стъпили, представителите на Овен ще действат енергично и успешно в сряда, а този стил на изява ще е напълно достатъчен, за да осъществите финансовите си намерения за деня.

 
Някои от родените ще постигнат много през деня.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

В етап за стабилност и напредък

            Телците вече стъпват на стабилни позиции, а денят ясно подчертава, че започва четиримесечен градивен етап, през чието разгръщане всички от зодията, които в една или друга степен са извън сферата на доброто движение напред, ще стъпят на стабилна и здрава основа и безусловно ще се утвърдят.      

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Сполука

            Благоприятен ден, през който ви предстои да получите хубави делови новини, да проведете важни разговори с влиятелни хора и да постигнете максимален успех в службата и бизнеса. Деловите ви задачи не са много днес, което ще ви позволи да се възползвате от повече време за реализация на лични дела. 

Дневен хороскоп РАК

Успешна реализация

            За разлика от друг път днес Раците са уравновесени и стабилни, което до голяма степен се дължи на ясната представа за предстоящите ангажименти и убедеността в успеха. Въпреки тази предварителна настройка денят не е лишен от напрежение, свързващо се предимно с бизнеса и службата.           

Дневен хороскоп ЛЪВ 

Овладявайте се!

            Първата видима характеристика за Лъвовете през този ден е високото ниво на напрежение, но с не по-малка убеденост може да се каже, че късметът ви е добър, а това е достатъчно за активни действия в сферата на вашите отговорности. Наложително е с по-голяма настойчивост да владеете нервите си.

Дневен хороскоп ДЕВА

Повишено напрежение

         Денят ще е напрегнат за Девите от гледна точка на трудности, предизвикани от партньорите, но действията им не биха предизвикали вреди за вас. Късметът ви през този ден е доста силен и ще ви предпази от вредните им намерения, чиято цел ще е да ви причинят материални проблеми.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 

Ярък успех

Финансов успех, професионална мощ и активни действия по въпроси от материало естество. Тази характеристика за деня сряда е достатъчно изчерпателна за да постави Везните на водеща позиция в класацията за социална стабилност. Трудностите днес засягат предимно контактите с приятели.

Дневен хороскоп СКОРПИОН

 Пречки и неудобства

Огромен процент от представителите на Скорпион ще се заемат през този ден с осъществяването на дела, които изискват много движение и повишена активност. Ще  възникнат доста пречки, а в много случаи не разполагате с информация за отстраняването им и ще провалите реализацията на  целите си.  

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Затруднения

            Този ден ще е труден за Стрелците, въпреки че няма конкретни причини за проблеми или неудобства, които да развалят вашата сряда. Дори възникват добри възможности за делова реализация, а при мнозина и за парични печалби. Въпреки това за повечето от родените сряда ще е неудобна.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ 

Лични проблеми

            Някои лични проблеми държат Козирозите под постоянно напрежение, което от своя страна предизвиква усещане за дискомфорт. В много случаи сегашната ситуация напомня  състоянието на отчаяна ревност или засяга друг проблем в семейните, респективно интимните взаимоотношения.                 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Действайте самостоятелно

Водолеите ще постигнат успехи днес ако действат самостоятелно по задачите си в делови и личен план. Работата с партньори или с хора от обществените среди е обречена на провал. Известни възможности за сполука са валидни за преговарящите, но тук ситуацията е доста наелектризирана и комплицирана.

Дневен хороскоп РИБИ

Овладейте напрежението

            Представителите на Риби ще имат делови неприятности през този ден. За едни от зодията се очертават силни разочарования в службата или бизнеса, а други поради невъздържаност може да достигнат до ярки конфликти, които силно ще навредят на взаимоотношенията им с някои от околните.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване