09/01/17 07:12
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 1 септември, петък

 Овен 21 март – 20 април

 

 

Ден на високите енергии. Амбициите ви ще се сблъскат с тези на силни и влиятелни хора. До вечерта ще влезете в остри сблъсъци на интереси и позиции. Бъдете внимателни, не блъскайте глава в стената, ако може да минете през вратата. Може и да не е през парадния вход, но ще успеете да влезете и да се представите на публични изяви и събития. В този ден пасивността е нежелателна, но нищо не бива да се прави на всяка цена. Родените след 5 април да внимават с документи, права и разрешителни. Не планирайте рискови пътувания.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Днес може да постигнете максималното при лични и професионални разговори. Работата ви потръгва, получавате покани за съвместни делови и творчески инициативи. Енергията ви достига високи нива, а това ще помогне да се справите с неща, които в миналото са ви затруднявали и са били невъзможни за получаване и реализиране. Препоръчват се прочиставащи и разчистващи процедури. Вечерта се приберете с желан подарък. Почерпете, ако сте направили силен ход. Навлизаме в деня на сърцето.

 

 

Работа -6

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Високо енергиен ден, в който трябва да внимаваме какво правим и как се държим. Реакциите на околните ще са мълниеносни. Всеки иска своето, настроен е да постигне максимума в делата и нещата, които върши. Не очаквайте компромиси за грешките си. Не се претоварвайте. Дайте предимство на още някой да се изяви и напредне в работата. Нищо важно да не се предприема, а да се започне щателна инвентаризация и подготовка за бъдещите инициативи. Вечерта организирайте приятелски срещи и приятни семейни вечери.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Родените във втората декада може да очакват проблеми на работното място. Ще избухнат скандали, ще възникнат проблеми с документи, наличности и осигуровки, ще се развихрят колегиални конфликти. Ще си имате проблеми със закона, с шефовете и подчинените. Старайте се да омиротворявате, а не да натягате обстановката. Очертава се здравословен проблем и инциденти, които още го предизвикат. Не правете нищо на всяка цена. Контролирайте се максимално. Тази вечер ще сънувате пророчески сън.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Ден на наконтролируемите енергии. Навлизаме в период, в който трябва да оставим любовта да говори, но вместо това активните ви и агресивни действия ще заглушават всяка блага мисъл и любовни слова. Меркурий опасно се приближава към Марс във вашия знак, а това положение ще ви провокира да кажете остри реплики, да направите неприятни и агресивни коментари и да влезете в открити битки с някого, със системата или средата, в който действате. За утре се препоръчва повече смирение. Тази вечер навлизаме в деня на сърцето.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Ще имате предимства на работното място, ще привлечете погледите с делата, с които се занимавате. Може да получите допълнителни задачи, за които добре ще ви се плати. Не отивайте в крайности. Поискайте достатъчно, но не и максималното. Всеки опит да се манипулират околните ще предизвика незабавно ответна агресивна реакция. Не правете това, което не искате да ви се случи. Имате повече възможности и пълномощия от другите. Реализирайте ги без много хвалби и коментари. Купете подарък за близък.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет-5

Здраве -4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Днес и утре се очертават рискови дни за родените около 10-15 октомври. Не се товарете с много задачи, намалете темпото и на работното място, независимо кой и какво изисква от вас. Пасивността е нежелателна, но и прекалената амбиция ще ви навреди и разболее. Може да ви предложат неприятен вариант и работа по заместване. Не бързайте, до няколко дни ще имате много по-добри възможности и оферти. Днес трудно се контролират амбициите, правят се прибързани действия и изказвания, които само ще ви затруднят.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов-4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Имате два дни, в които може да постигнете напредък във връзките, да се разберете с колеги и подчинени, да поставите новите си изисквания, а в събота да предприемете възраждащи действия и в любовта. Не чакайте друг да ви свърши работата и да ви се обясни в любов. Енергията Кундалини днес започва нов цикъл, кара ни да се държим изправено, да изискваме, да прокарваме личната си политика и да търсим начини за решаване на наболелите проблеми. С такива мощни сили трябва да се борави внимателно, бъдете предпазливи.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов -5

Късмет -6

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Поставени сте между чука и наковалнята. Интересите ви може да бъдат болезнено засегнати. Не бързайте да отговаряте с агресия на атаките и предизвикателствата, които ще последват. Тази вечер може да се реши всичко с мил жест на внимание, с покана за танц и с желан подарък. Осъзнайте, че в живота ви има място за още някого, че на работното място ще бъде добре да разчитате на още едни ръце и ум. Вечерта се помолете от душа и сърце и молитвите ви ще бъдат чути. Още утре поне един проблем ще остане в миналото.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Днес и утре ще влезете в открити битки и противопоставяне на авторитетите и на позициите, които ви ограничават и принизяват. Денят е зареден с огромен потенциал. Ако не сте подготвени за работа с енергии от висок ранг, не се и захващайте, за да не пострадате. Не е момента да оглавите някакво движение или масов колегиален протест. Вероятни са неочаквани обрати в живота ви до неделя, които ще застрашат семейните и приятелски отношения. Стойте мирни и не предизвиквайте съдбата.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Не се претоварвайте, работете без напрежение, радвайте се на приятелските срещи и покани и не започвайте нови инициативи, с които може да се обвържете неприятно. Изливайте любовта си към околните, правете подаръци и жестове на внимание. Тази вечер може да получите лично откровение. Близо до вода се дава възможност за визуализация на астрални образи. Може да се осъществи контакт между световете, а и сънищата от тази вечер ще са пророчески. Чакайте юридически защити на своя дейност и проект.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Ще свършите добра робота, стига да не искате максималното и да не напрягате обстановката, колегите и шефовете. Намалете претенциите, не позволявайте да ви притискат с изисквания и почивайте повече. Нищо да не се прави на всяка цена. Ден за медитация и лично прозрение за бъдещето. Не крещете. Лесно може да се развали работа, която е тръгнала много добре и по правилата. Не сключвайте нови договори. добре е за командировки и разговори на четири очи. Пожелайте си нещо и ще го имате.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е двойка. Предстои разширение в дома. Ще държите в ръцете си нов член на семейството и ключа към нов дом или офис. Ще постигнете максималното, ако сте свързани с надеждни партньори. Банковата ви сметка намалява. От вас ще се иска да финансирате чужд проект. Предстои ви преход в нова среда през 2018 г.

Родените днес особено малко след залез Слънце ще играят решителна роля в живота на околните. ще се явяват като създатели, вдъхновители и организатори на проекти с изгодно за всички значение.

Заченатите днес ще имат магични и лечителски сили, ще преобърнат знанията ни по даден въпрос свързан с диетологията и биохимичните процеси в тялото.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване