09/02/17 17:08
(http://www.klassa.bg/)

Кристиан Костов казва гей ли е

 „Не съм гей, кога съм се държал като човек с различна ориентация? Ако беше така, щях да съм го разбрал и да ви кажа за това, защото няма причина да го крия. Винаги съм бил честен с всички и така ще бъде.“

С тези думи се обърна към феновете си звездата на родната сцена – класиралият се на второ място в „Евровизия“ Кристиан Костов. Момчето на 12 август записа свое видеопослание като отговор на последните злостни упреци към него, че е „бездарен и кльощав, хомосексуален тип“. Малкият Кристиан обясни на руски, че отдавна усеща омразата към себе си. Всичко започнало още през 2014 година, когато станал известен в Русия с участието си в музикалното риалити „Гласът на Русия“. Тогава започнали злобните коментари по негов адрес.

„Хората плюеха семейството ми, това, че известно време съм бил разделен от баща си, пишеха глупости и че родителите ми са купували всичките ми добри класирания в конкурси. И ето сега го казвам – никога не съм бил богат и не съм разчитал да печеля по подобен начин“, тъжен споделя Кристиан. Момчето било най-щастливо, когато се решило точно той да представя България на „Евровизия“. „Дори не очаквах толкова позитивна реакция. Но пък най-тъжен бях, когато спечелих второто място. Дори ми се искаше да се самоубия, мислех, че мога повече от това второ място. И затова ми беше трудно да говоря веднага след като съобщиха резултатите, защото не се чувствах щастлив. По-скоро бях разочарован от себе си“, откровен е изпълнителят.

 

Впечатлението, която според него оставя у хората, е, че е доволен и вечно усмихнат младеж. „А не е така, аз също съм избухлив, винаги искам повече от себе си и живея в постоянен стрес. Да, слаб съм, но имах мускулно заболяване, което преодолях, оздравях. Тогава бях в болница, но вече съм добре“, обяснява Костов. Освен това той признава, че имал проблеми със самочувствието и дълго време не се харесвал. „Но това не е ли нормално, аз съм в пубертета и мисля, че пъпките по лицето ми съм получил като всеки тийнейджър, дори разстоянието между зъбите вече не ме притеснява. Да съдиш някого за външния му вид не говори добре за теб“, казва Кристиан.

Инфо: Вестник България днес

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване