09/02/17 17:13
(http://www.klassa.bg/)

Крум, Преслава, Цвети Янева, Галин голи и секси на плажа + снимки

 Изпълнителите на “Пайнер” разхождат страхотни тела по българските и световни плажове

 

С настъпване на лятото родните звезди веднага окупираха българските и чуждестранните плажове. Нетърпеливи за първите слънчеви лъчи, те вече се радват на слънчев загар и на незабравими моменти край морето.

Крум успя да реализира няколко пътувания до Гърция, като първо стъпи в Атина. Там използва високите температури, за да реализира първия си плаж за тази година. Малко по-късно се отправи към Халкидики – любима дестинация на много от родните звезди. Крум се усамоти край местен водопад в компанията на най-близките си приятели.

Преслава посети любимата си дестинация Дубай, а в момента е на българското Черноморие. Певицата е и сред най-големите любителки на слънчевите лъчи и всеки ден разпуска с приятели по плажовете.

Цвети Янева се отправи към Marbella Beach, Испания – мястото, където тя реализира снимките на видеоклипа “Още колко нощи” точно преди година.

Галин също се радва на слънцето и на приятна компания по българското Черноморие, като сподели и снимки от своето ежедневие с феновете си във фейсбук.

Малина успя да отдели два дни, за да си даде почивка, а певицата избра любима дестинация на звездите – Златни пясъци. Тя показа страхотно тяло, като успя да събере погледите както на българите, така и на чужденците, които не скриха своето възхищение.

Татяна използва всеки свободен ден, за да се радва на слънцето. Изпълнителката отново е в отлична форма, като освен плажуването, не пропуска и тренировките във фитнес залата.

Райна бе сред първите, отдали се на слънчевите лъчи, като изпълнителката посети Доминикана още преди месеци. Завидна форма и красиви гледки сподели с феновете си певицата.

Андреа успя да се наслади на слънчево време при реализирането на турнето си в САЩ и Канада. Тя се наслади и на красиви плажове и много емоционални преживявания. В Монреал изпълнителката успя да отдели ден, в който се любува на страхотен басейн в един от най-красивите хотелски комплекси.

Инфо: Planeta.TV

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване