12/03/17 07:12
(http://www.klassa.bg/)

Що е то, дето все го кърпят и все стои разпрано? BG магистрала. Дупка на магистрала „Тракия“ спука гумите на десетки автомобили

 Дупка на магистрала „Тракия” изложи на риск десетки шофьори вчера, съобщи радио "Дарик". Всички те спукаха гуми на 13-ия километър в посока Пловдив. И се разминаха на косъм от катастрофа.
 Наложи се хората с часове да чакат помощ, а движението в района беше ограничено. Проблемът щял да бъде отстранен днес и да се установи и каква е причината за отворилата се дупка в пътната настилка.
 Агенция „Пътна инфраструктура" поднесе своите извинения на шофьорите на авариралите автомобили. Щетите на автомобилите щели да бъдат възстановени от пътноподдържащото дружество „Автомагистрали”.
 Малко по-късно от АПИ съобщиха, че шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и при 17-ти км. Там временно бе ограничено движението по активната лента за обезопасяване на неравност на пътната настилка.

Източник: Епицентър

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване