12/18/17 12:15
(transmedia.bg)

Цацаров не се е запознал с доклада за „Булгартабак“, имал си други приоритети

Главният прокурор Сотир Цацаров все още не се е запознал с доклада на турските служби, в който „Булгартабак“ е сочена като компания, която се е превърнала в източник на контрабанда в Турция“. “Далеч по-голям приоритет ми е случаят в Момчилград и случилото се днес в София (прострелването със снайпер на служител на НАП – бел. ред.“, каза Цацаров, цитиран от „Дневник“. Цацаров обяви, че ще се запознае със съдържанието на доклада след работата по тези инциденти.

Докладът, който беше оповестен у нас преди повече от месец, пристигна официално в прокуратурата в четвъртък привечер. Данните на турските служби са били изпратени и до Интерпол още през лятото, но досега няма никаква реакция от властите у нас. Миналата седмица вътрешният министър Валентин Радев заяви, че се е запознал с доклада, за който първоначално твърдеше, че не съдържа твърдение, свързано с „Булгартабак“, и обяви, че ще питат компанията за констатациите на турските служби.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване