12/18/17 17:43
(http://www.cross.bg/)

Цачева свика заседание на Съвета по прилагане на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система

/КРОСС/ Министърът на правосъдието Цецка Цачева е свикала за утре, 19 декември 2017 г., редовно заседание на Съвета по прилагане на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система, съобщават от ведомството. По време на заседанието ще бъде представен и обсъден проекта на Закона за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт. Също така членовете на съвета ще дискутират по проекта на Закона за отклоняване от наказателно производство и налагане на възпитателни мерки на непълнолетни лица, популярен като Закона за детското правосъдие. Ще бъде представен отчета за изпълнението на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система и Пътната карта към нея към 30 ноември 2017 г., както и проекта на отчет за изпълнението на Плана за действие за 2017 г. за изпълнението на препоръките от доклада на ЕК по МСО от 25 януари 2017 г. (към 30 ноември 2017 г.). След края на заседанието резултатите и протоколите от него ще бъдат публикувани на сайта на Министерство на правосъдието.    
Публикувана на 12/18/17 17:43 http://www.cross.bg/sudebnata-zakona-sistema-1563615.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване