12/19/17 04:41
(http://www.klassa.bg/)

Fun Lovin' Criminals вдигнаха наздравица с 3000

 Гледаш Fun Lovin' Criminals и през първия половин час от концерта им в столичната зала „Универсиада“ в главата ти не се върти нищо друго освен „Страшни пичове!“. Трима души, а са абсолютна машина за забавление. Вдигат шум като за 30 със смесицата си от фънк, блус, джаз и алтърнатив, но ги бива и в скъсяването на дистанцията с публиката. Тези момчета оправдават на 100 % веселбата в името си, те обичат това, което правят, и позитивния им заряд създава в една зала с 3000 души уюта на домашен купон в хола. Хюи Морган, Брайън Лейсър и Франк Бенбини са в по-добра форма от всякога и до доказаха с близо двучасовия си лайв вчера.

Спретнатият с костюм, Хюи седеше тежко на сцената и провокира два вида коментари сред жените от различни възрасти в залата: „Мамо, този чичко от сватба ли се връща?“, и „Много е як, като „Вълкът от Уолстирйт“ с рок енд рол в кръвта!“. Между класики като The Fun Lovin' Criminal, Loco, Too Hot и Scooby Snacks, групата вдигаше дискретни наздравици, а в залата се понесе едва доловим аромат на джойнт. Хюи и компания хвърлиха в публиката няколко перца и палка, а за бис запазиха We Have All the Time in the World, която мнозина разпознаха като своята „сватбена песен“. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване