12/19/17 15:49
(http://offnews.bg)

Цацаров за убийството в Момчилград: Извършено е задушаване, което не е душене

Извършено е задушаване, което не е душене, а е чрез притискане, и едва след това може да се говори за омотаване на главата му с тиксо или скоч. Работи се с трима лекари, които двама са от Пловдив, и лекар от Кърджали. Съдебно-техническа експертиза пътува за София, ще бъде извършена до 48 часа. В момента се извършва допълнителен оглед, след него ще се извърши следствен експеримент с участието на майката. Целта е да разкрием убиеца в съкратен срок. Работим със сравнително стеснен кръг от заподозрени. На майката не е повдигнато обвинение за убийство. Няма други задържани освен майката.

Това коментира пред журналисти в Кърджали главният прокурор Сотир Цацаров. По думите му смъртта на детето е настъпила в сутрешните часове на деня.

По думите му все още няма обвинен за убийството на Дамла. По думите му "кръгът се свива всеки момент“.

Майката на Дамла - 40-годишната Садет Муса, е задържана за 72 часа с прокурорско разпореждане по обвинение за оставено без надзор малолетно дете.

Изключена е версията за психопат.

Цацаров съобщи, че ще има следствен експеримент с участието на майката. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване