12/21/17 06:36
(http://www.klassa.bg/)

Пуснаха „златни“ домати по 5 лв. за бройка в Кюстендил

 Пуснаха „златни“ домати по около 5 лв. за бройка в голям търговски обект в Кюстендил. Това предизвика масово недоволство и коментари сред кюстендилци, които бяха решили да сложат на трапезата си традиционна шопска салата за Игнажден. „Отивам аз на щанда да пазарувам и какво да видя. Те продават домати, които са с произход от Турция – клас 2, за 4.39 лв. На самата табела обаче е записано, че става въпрос за бройка, а не за кг. Нямаше как да не попитам продавачките. Те се усмихнаха и казаха, че просто е станала грешка, освен ако си купя едно кило да ми го таксуват отново на касата с тази грешка“, възмущава се 38-годишна кюстендилка.

Само за няколко часа въпросната цена на доматите в Кюстендил обиколи и всички социални групи. Възмутени кюстендилци коментираха, че далеч по-евтино ще им излезе да си закупят за празничната трапеза месо, вместо домати.

„Като слагат такава огромна табела е нормално да погледнат какво пише на нея. Иначе кой нормален човек ще си купи домати. Добре, че все пак става въпрос за грешка в надписа, а не за реална цена“, възмущават се още кюстендилци.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване