12/22/17 11:46
(transmedia.bg)

Нинова: Вот на недоверие ще има, не се налага да търсим ДПС

В специално изявление лидерът на БСП Корнелия Нинова подчерта, че въпреки подкрепата, заявена от Доган към Борисов, вот на недоверие ще има. „Конгрес на БСП го реши, парламентарната група ще го внесе. Не сме в предишната ситуация с 38 депутати, която налагаше да търсим гласове от ДПС. Сега сме осемдесет и продължаваме напред. Очевидно оставаме единствената опозиция и алтернатива“, се казва в изявлението на червения лидер.

„Борисов се притесни от напрежението в страната, вот на недоверие за корупция и разнобоя с патриотите и помоли г-н Доган за помощ. И я получи. Доган подкрепя Борисов“, заяви Нинова. Тя смята, че за Доган участието на патриотите в управлението е грешка. „Разбирайте в подтекст: махни ги и ние ще те подкрепим. Тоест, няма нужда от нови избори, има нужда от смяна в правителството на едните с другите“, посочва Нинова.

Лидерът на БСП реагира остро на вчерашното изявление на Доган, според когото сегашното управление няма алтернатива.

„Всички да пазим стабилността. Но коя стабилност? Стабилно се закриват болници, стабилно се вдигат цени на вода и ток. Стабилно сме първенци по корупция и най-бедни в Европа, стабилно една прослойка става все по-богата, а народът все по-беден, стабилно расте броят на неграмотните деца и стабилно изчезваме като народ. Стабилно всеки месец има протести срещу това правителство“, подчерта лидерът на БСП.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване