12/23/17 09:48
(http://www.clubz.bg/)

За 58 на сто от българите 2017-а е била добра година

Всеки десети българин ще отдели под 20 лв. за коледни подаръци. Огромното мнозинство . от около 80 на сто от хората нямат да бъдат свръхщедри - ще дадат за подаръци до 100 лв. Това показват данните от изследване на "Тренд".*

100 лв. е и най.честият отговор на въпрос с колко пари ще празнуват коледните и новогодишните празници. 36 на сто отговарят, че това е сумата, която ще отделят за празничните дни. Между 100 и 200 лв. са планирали да дадат 28 на сто.

Няма голямо разнообразие в мястото, където българите ще празнуват - няма да пътуват и ще си стоят вкъщи. Едва 1 на сто ще са в чужбина, поне така сочат данните.

Оценките за отиващата си 2017 г. са преобладаващо положителни.  47 на сто оценяват годината като добра за България. 36 на сто от анкетираните смятат, че годината е била лоша. Цели 58 на сто твърдят, че 2017-а е била добра за самите тях, като лоша я оценяват 31 на сто.

Българите са скромни - искат преобладаващо здраве. Финансовото благополучие и късметът са следващите две пожелания, но едва с 15 на сто. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване