12/25/17 08:32
(http://www.klassa.bg/)

Няма да има президентска партия, аз съм офицер, а българският офицер не е предател...

 Опитите на няколко герберски социологически агенции да създадат интриги с някаква "президентска партия" претърпяха пълно крушение.
Днес в профила си във Фейсбук, Румен Радев написа следното:
"Не се подвеждайте по действията на близки до управляващите социолози. Не се планира и няма да се планира никаква "Президентска партия". Президентът е независим, и е избран като такъв. И такъв ще остане до края на мандата си. Няма да става "партиец". Президентът на България е и български офицер. Българските офицери не са предатели и не забряват как са тръгнали, от къде са минали, и кой им е помогнал. Опитите да се прави политическо инженерство като се използва името ми, са част от онова, което превърна политиката в отвратителна дума, а политиците в най-ниско уважаваните хора..."
Припомняме, преди 2 дни, социологическа агенция даде значим процент на хипотетична партия на Румен Радев.
Целта очевидно беше да се люспят гласове от БСП, защото упорството на Корнелия Нинова превръща партията в сериозна заплаха за Бойко Борисов. Заедно с тези опити, в момента в БСП са активирани герберите да говорят за приватизации, да искат оставката на лидерката и пр.
С думите, че не е предател, Радев праща в небитието поредна интрига на Бойко Борисов...

Г.Н.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване