12/26/17 11:52
(http://www.clubz.bg/)

"Билд": Пророчествата за 2018 г. на Ванга, Нострадамус и другите

“Това (най-вераятно) ще ни връхлети през 2018 г.!”

Под това заглавие на челната си страница днес най-тиражният германски всекидневник “Билд” публикува пророчествата на нашата Ванга, на французина Нострадамус, бавареца Ирлмайер и на все още живия британски гадател Крейг Хамилтън-Паркър.

Предлагаме ви акцентите от публикацията.

Баба Ванга (1911 – 1996 г.)

Сляпата Вангелия Пандева Гушерова, наричана от народа баба Ванга, беше най-известната българска пророчица, почитаха я като “живата светица”. Славата й се носеше в България, бивша Югославия, в бившите съветски републики, но не само там.

През 1989 г. баба Ванга е предрекла: “Американските братя ще паднат в жертва, след като бъдат нападнати от стоманени птици. Вълците ще вият из храсталаците, ще се пролее невинна кръв.”

Привържениците й твърдят, че така тя е предрекла атантата от 11 септември 2001 г. (срещу Световния търговски център в Ню Йорк, когато загинаха над 3000 души – б. р.).

Предрекла е също войната в Сирия, излизането на Великобритания от ЕС и потъването на руската подводница «Курск».

По адрес на един американски президент е казала: «Всеки ще отправи надежда към него, за да се сложи край на лошото. Ще стане обаче точно обратното. Той ще съсипе страната. Ще ескалират конфликтите между Севера и Юга.»

Мнозина вярват, че е визирала Доналд Тръмп и ескалацията на напрежението между Северна и Южна Корея.

Относно 2018 г. баба Ванга е предсказала, че Китай ще е новата суперсила и така ще измести САЩ. На Венера пък ще бъдел открит нов вид енергия.

Нострадамус (1503 – 1566 г.)

Френският лекар, фармацевт и астролог Мишел дьо Нострдам (на латински Нострадамус) и до днес е смятан за най-великия и точен пророк, добил известност още приживе.

За 2018 г. ученият е предсказал терор, наводнения, бури, страховити земетресения, трета световна война и тежки обгаряния заради опасно слънчево лъчение. Буквално е написал: “Кралете ще откраднат горите, небето ще се отвори и жегата ще изгори полята.”

Мнозина обаче смятат, че в случая става въпрос за опустошителния пожар в Чикаго през 1871 г.

Все пак Нострадамус е пророкувал, че през 2025 г. на планетата ще настъпи мир.

Крейг Хамилтън-Паркър (роден през 1954 г.)

И пророчествата на британския предсказател Крейг Хамилтън-Паркър не дават повод за оптимизъм. В миналото той предсказа излизането на Великобритания от ЕС и изборната победа на Доналд Тръмп.

Според Хамилтън-Паркър особено мрачно ще е положението в Америка и Азия. Там ще бушуват урагани и тайфуни. Индия, Исландия и Италия ще бъдат разтърсени от опустошителни земетресения, ще изригнат и вулкани, сред които и Везувий.

“2018-а ще е година на политически раздори и природни катастрофи, които ще бъдат предизвикани от драматични и небивали досега метеорологични условия”, оповести във видео Хамилтън-Паркър.

Той смята също, че ще настъпи край на режима на Ким Чен Ун, диктаторът ще бъде свален от власт от свои хора.

Ще бъде направен опит и за свалянето на Доналд Тръмп, но той ще бъде провален.

В Европа бежанската криза ще продължава да е голям проблем. По мнението му ще укрепнат дяснопопулистки движения. Според него в Лондон и Берлин ще бъдат осъществени атентати с химически оръжия.

И все пак ясновидецът дава и малка надежда: “Конфликти, беди и нарастващи проблеми при околната среда ще сплотят хората и ще отприщят копнежа им да се посветят на онова, заради което е създаден човекът.”

Алоис Ирлмайер (1894 – 1959 г.)

Майсторът по градеж да кладенци и откривател на подземни води от Фрайласинг (Бавария) се прочува като гадател по време на Втората световна война, след като с точност предсказва местата, където ще паднат бомби, както и къде точно се намират войници, смятани за безследно изчезнали.

Баварецът е смятал, че в бъдеще ще избухне трета световна война, която ще бушува най-вече в Европа. От безпилотни самолети ще се хвърлят бактеорологично-химически бойни вещества. Предрича, че в Германия, Италия и Франция ще избухнат безредици като при гражданска война.

Относно 2017 г. е пророкувал: “В страната ще дойдат много чужди хора.”

Най-вероятно е съзрял бежанската криза.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване