12/28/17 13:13
(http://www.clubz.bg/)

Не се разкарвайте! Столичната здравна каса не работи заради повреден кабел

Снимка БГНЕС

Столичната здравна каса днес не работи заради прекъснат кабел и не обслужва посетителите. Това става ясно от съобщение на сайта на НЗОК. Там обаче няма краен срок за отстраняване на аварията.

Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) поднася своите извинения на пациенти от София, които днес, 28.декември 2017 г., посещават по различни поводи Столичната здравноосигурителна каса и не могат да бъдат обслужени.
 
В петък, 22. декември т. г., в късния следобед, е бил прекъснат кабел на Българската телекомуникационна компания (БТК) - доставчик на Интернет за НЗОК. Повредата води до това, че районната здравноосигурителна каса – София град, няма достъп до общите информационни ресурси на НЗОК.
 
Работи се по отстраняване на проблема, съвместно с БТК, още от момента на констатирането му. Тъй като повредата е сериозна, НЗОК не би могла да се ангажира със срок за възстановяване на връзката със Столичната каса, пише в съобщението.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване