12/28/17 17:06
(http://www.klassa.bg/)

Хотелите и ресторантите по морето се препълниха за Нова година

 Във Варна и близките курорти край морето местата в хотелите с 3 и и повече звезди са резервирани на 100 % още от октомври. Търсене към скъпите 4 и 5-звездни хотелски пакети от над 800 лв., които включват няколко нощувки, празнична програма и СПА-процедури има от чужденци, но и от много българи, твърдят от бранша. В Новогодишната нощ градските хотели във Варна ще бъдат заети най-вече от българи, но има сърби, гърци, италианци и руснаци.

В някои заведения все още има свободни места за хората, които планират празнуването си в последния момент. За да ги привлекат, повечето ресторанти залагат на българската кухня, но поднесена в нетрадиционни варианти и празнично изобилие. Същото се отнася и за предлаганите напитки. Ресторантьорите са единодушни, че с годините културата на хранене на българина се е повишила и те се стремят да поддържат по-висок стандарт, за да задоволят повишените им очаквания.

Така се опитваме да привлечем хората, които по някакъв повод са били разочаровани от предишни гостувания и досега са празнували в чужбина. Друга част от празнуващите ще посрещнат Новата 2018 година в къщи за гости край Варна. Те предлагат на своите гости автентична домашна атмосфера и местни традиционни храни. Стопаните им привличат клиенти с уют и домашно приготвени местни храни, характерни за региона, както и с месни деликатеси, включително и от дивечово месо и екзотични риби.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване