01/02/18 16:25
(http://www.clubz.bg/)

Версия №1: баба, майка, баща и двете им деца са избитите в Нови Искър

Двете деца на мъж и жена, самите родители и нейната майка са 5-те трупа, които бяха открити в гр. Нови Искър до София. Това казаха източници на Клуб Z, позовавайки се на първите данни. На мястото има много полиция. Главният прокурор Сотир Цацаров и директорът на НСлС също пътуват към Нови Искър.

Според местни хора във фейсбук групата на Нови Искър, извършителят е бащата на момиче на име Нанси (12 г.). Другият убит е млад мъж на име Боби, който вероятно е неин брат. Сред жертвите са майката, която е живеела на семейни начала с извършителя, и нейната майка, т.е. - "тъщата".

Според друга версия обаче мъжът е убил двете си деца - син и дъщеря, плюс приятеля на дъщерята, както и баба му. След това е сложил край на живота си.

Петима души бяха открити мъртви в къща в града, състоящ се от 3 бивши села, който е нещо като квартал на столицата.. Първите по-общи данни бяха съобщени от пресцентъра на МВР. На адреса били изпратени полицаи след сигнал от мъж, че не може да се свърже по телефона със свой близък.

Изпратеният патрул на Второ районно управление на СДВР открил телата. На място се извършва оглед. Предстои изясняване на причините, довели до смъртта на обитателите на имота.

Засега не е ясно по какъв начин са избити хората. Местните обаче говорят, че са удушени.

Не става въпрос за семейство от малцинствата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване