01/02/18 16:16
(http://offnews.bg)

Десислава Радева благодари на дизайнерката, създала роклята ѝ за Виенската филхармония

Десислава Радева благодари на дизайнерката Невена, създала роклята ѝ за новогодишното посещение във Виена по лична покана на федералния президент Александър Ван дер Белен. 

"Просто NEVENA! Благодаря ти!", написа първата дама в профила си в социалната мрежа Facebook. 

Дизайнерката пък публикува снимки на първата дама и написа: „Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия. Честита Нова година на всички, които вярват в красотата и добротата”.

Това не е първият път, в който Радева носи тоалет на работещата в Лондон българска моделиерка. Съпругата на президента носеше костюм на Невена Николова по време на срещата на НАТО през юни 2016 година.

Десислава и Румен Радеви бяха почетни гости на Новогодишния концерт на Виенската филхармония в златната зала на „Музикферайн“, а произведението на Йохан Щраус-син – „Празничен марш” беше посветено на поемането на България на Председателството на Съвета на Европейския съюз.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване