01/04/18 10:53
(http://www.clubz.bg/)

Село край Нови Искър "почерня" от полиция

Село Луково в близост до Нови Искър, където беше извършено брутално шесторно убийство, почерня от полиция и спецчасти, предадоха няколко телевизии. По неофициална информация акцията е свързана с безпрецедентното престъпление, което стана в новогодишната нощ.

В селото пристигнаха няколко буса с полицаи, предаде репортер на бТВ. Според Нова тв участват дори и военни. От МВР нито отрекоха, нито потвърдиха, че операцията е свързана с жестокото престъпление.

Извършителят все още не е установен, след като разследващите категорично отхвърлиха битувалата първоначално хипотеза за масово убийство и самоубийство на някой от фамилията.

Не е намерено и оръжието, но се знае, че убиецът е боравил професионално с него. Местил е телата, преди да напусне местопрестъплението.

От разказите на роднините на едно от убитите момчета – 18-годишният Боби Иванов, става ясно, че е можело да е има и седма жертва – 12-годишно момче, което в последния момент се е отказало да празнува с простреляното семейство. Именно то е открило телата на убитите.

Луково е от най-предпочитаните от столичани "виладжийски" села по Искърското дефиле. То е почти веднага след гр. Нови Искър, но вече е на територията на София-област. 

Публикувана на 01/04/18 10:53 http://clubz.bg/62511-selo_kraj_novi_iskyr_pochernq_ot_policiq

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване