01/15/18 09:52
(http://www.klassa.bg/)

НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ИГЕН: ВСИЧКО, КОЕТО ПОКОЛЕНИЕТО НА ПРЕХОДА НЕ СА

 Точно когато мениджърите свикнаха да управляват своите милениали, дойде ново поколение, което чука по вратите на работодателите: иГен.

Родени между 1995 и 2012 г., първият набор от това поколение е вече завършил.  Бизнесът и мениджърите трябва да обърнат внимание: Техниките, които работят за набиране, запазване и управление на милениалите, не винаги работят и при иГен.

Първо, това ново поколение е по-фокусирано върху работата, отколкото предното на същата възраст. В едно голямо национално проучване, проведено всяка година, 55% от учениците в средните училища през 2016 г. заявяват, че са готови да работят извънредно, за да постигнат добра работа . Освен това е по-вероятно да работят, дори ако имат много пари и да очакват работата да бъде централна част от техния живот. Може би защото преживяха Голямата рецесия като деца и станаха свидетели на нарастващо неравенство на доходите, иГен осъзнава, че ще трябва да работят усилено, за да постигнат нещо.
Прочетете пълния текст на: Sofiapress.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване