01/18/18 16:45
(http://www.cross.bg/)

Каракачанов: Ботев би извадил сабята или би гръмнал с револвера, ако някой му бе предложил нещо като Истанбулската конвенция

/КРОСС/ Обединени патриоти са твърдо против ратифицирането на Истанбулската конвенция. Това твърдо заяви един от съпредседателите на коалицията и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по време на учредяването на Национален инициативен комитет за честване на 170-ата годишнина от рождението на Христо Ботев, като по този начин опроверга някои информации, че при корекция в превода патриотите може и да склонят да подкрепят конвенцията. И в тази връзка вицепремиерът и министър на отбраната направи много любопитен коментар в отговор на въпрос „какво би казал Ботев за Истанбулската конвенция". „Ботев би извадил сабята или би гръмнал с револвера, ако някой тогава му беше предложил нещо подобно!", допълни Каракачанов и обясни, че патриотите са против „всяко нещо, което е против традиционния морал и води до открехване на вратата за всевъзможни измишльонити като трети, четвърти, четиридесет и четвърти и не знам си какъв пол е пълно безумие. Няма смисъл да правим грешките, които вече другите са направили".
Публикувана на 01/18/18 16:45 http://www.cross.bg/konventziya-istanbylskata-neshto-1565773.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване