01/18/18 04:43
(http://www.klassa.bg/)

Пием бял коняк на „Винария”

 

Новост на изложението са крушовият коняк и конякът за храносмилане с вкус на портокал

Единственият в света бял коняк е сред изненадите на  изложбата „Винария 2018“. „Антарктика“ е първият и единствен коняк без цвят. Прозрачната течност има мирис на цветя и плътен вкус, определен от създателите му като „смразяващо неповторим“. Произведен е от известна френска дестилерия, както и 50-годишният коняк „Ренесанс“, който се предлага в гарафа от кристал и злато. Международната изложба „Винария” ще започне на 21 февруари и ще продължи до 25 февруари в пловдивския панаир.

Новост са крушовият  коняк  и конякът за храносмилане с вкус на портокал. Те се вписват в модната тенденция за ясно изразени плодови акценти  при  високо алкохолните напитки.  На  „Винария 2018“ ще видим триумфално завръщане на плодовите ракии, прогнозират експерти.  Според тях се очакват изненади и при виното. Те ще блеснат в колекциите на над 50 изби, които ще се представят в уникалния Град на виното и деликатесите. Ценителите ще тестват продукти на елитни български производители и малки серии с ексклузивно качество от бутикови винарни. Посетителите ще могат да опитат вина от Португалия, Франция, Италия и други страни, изделия на дестилерии от Сърбия,  Черна гора, Босна и Херцеговина.  Своя дебют на изложбата правят най-изтънчените и стари марки шотландско уиски, луксозни видове гръцко узо. За първи път присъстват и пурите – изискана добавка към хубавата кухня, вино или коняк. Пурите са ръчно свити от подбрани сортове тютюн, отглеждани в  Южна Америка. Някои от тях са в премиум сегмента, защото отлежават до 5 години в специална кедрова стая.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване