01/22/18 06:36
(http://www.klassa.bg/)

ДПС предлага ускорени реформи и иска програмно правителство

 България се нуждае от програма за ускорено развитие, за да навакса изоставането си спрямо останалите европейски страни
 
"Доста хора не са разбрали посланието на нашия почетен председател Ахмед Доган. Разбираме желанието на правителството да му бъде осигурен един вътрешнополитически комфорт, за да се концентрира върху Европредседателството, но ние от ДПС нямаме как да му го осигурим", каза за БНР депутатът и заместник-председател на ДПС Ахмед Ахмедов.
 
Той допълни, че в ДПС са убедени, че както техните избиратели, така и всички български граждани, искат точно обратното.
 
"Управляващите много грешат като тълкуват нашата институционална подкрепа, понякога в Народното събрание се забелязва, че ГЕРБ и ДПС подкрепят едни и същи закони, като подкрепа за стабилността на ГЕРБ. Не е! Това е една подкрепа за стабилността на нашата държава, като осигуряването на комфорт на определението с националистите няма как да си го позволим! Никой няма да ни прости, ако не поставим важните за всички български граждани проблеми - липсата на сериозни реформи, които да подобрят работата на всички обществени системи: здравеопазването знаете последните проблеми, които имахме там; образованието, сигурността, корупцията; корупцията влошава бизнес-средата и административните услуги; лошата ефективност, най-вече при разходване на публичните средства", изтъкна Ахмедов.
 
Докато не се справим с това и докато не се справим именно с бедността, демографския срив и най-вече да увеличим и доходите на нашите гласоподаватели и на всички жители на България, ние няма да спрем, декларира депутатът от ДПС.
 
България се нуждае от програма за ускорено развитие, за да навакса изоставането си спрямо останалите европейски страни, категоричен е Ахмедов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване