01/22/18 09:46
(http://www.klassa.bg/)

НАВСЯКЪДЕ ИМА КОРУЦИЯ, НО В БЪЛГАРИЯ Е ДОСТА ВИДИМА

 Носителката на титлата Мисис България Ана Иванова, която повече от 10 години живее в Монако,  е отличена за благотворителност у нас и в чужбина. Тя получи титлата „Дама на годината“ заради традиционната  кампания за абитуриенти в неравностойно положение  – „Дари усмивка“, носител е и на приза за благотворителност „Златно сърце“.  Като президент на фондация „Монако дриймс” Ана Иванова става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако.

– Ани, след титлата Мисис България ти успешно, че кариерата не е непосилна за омъжените българки. Твоите успехи са извън границите на България – но каква е цената на всичко това?

 

– Няма нищо лесно в живота, но човек иска ли нещо много силно и гони ли целите си, един ден всичко се получава. Да! Платих много висока цена, за да съм това, което съм сега, и цената ми беше – дългите раздели с моите рожби! 

 

– В интервюта говориш за трудностите, които си имала, рискувайки да започнеш от нула в чужбина. Повече от 10 години по-късно каква равномесметка си правиш?

 

  –  За сама жена емигрант е супер трудно, но с постоянство и изграждане на доверие в хората нещата се случват.  Равносметката ми е, че успях с много търпение и постоянство!

 

– България пое Европредседателството – като човек с опит в международните отношения, как според теб това ще помогне или навреди на страната ни?

 

– Европредседателството определено ще помогне за България, така повече хора ще знаят и разберат за България. Но да навреди – едва ли, стига чуждестранните журналисти, отразяващи Европредседателство ни, не видят повече от необходимото, случващо се в България!

 

– Големи са критиките към България заради нерешения проблем с корупцията. Как изглежда това през твоя поглед – тук се оправдават, че на Запад също има корупция?

 

– .На цялата планета има корупция, проблемът е, че в България е по-видима.  В кръга на шегата, винаги съм казвала, че е време да станем първата държава с узаконена корупция, така поне ще влизат пари в хазната ни.

– Какви са твоите амбиции в политиката, беше член на партията на Франсоа Оланд?

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване